karol2505 Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) Witam, mam taki problem, w jaki sposób mogę wyłączyć wiadomości z sieci , dokładnie chodzi co chwile przychodzi "komunikat z sieci komórkowej". wchodziłem w ustawienia SMS nie ma tam żadnej opcji proszę o pomoc. Edytowane 6 Października 2017 przez karol2505
0 ZduneX25 Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Opcje SMS > Zaawansowane > Zezwól na wiadomości WAP?
0 karol2505 Opublikowano 6 Października 2017 Autor Opublikowano 6 Października 2017 DZIĘKI ZOBACZYMY TERAZ Długo nie trzabylo czekac, alerty nadal przychodza zalaczam screny
0 ZduneX25 Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 To nie jest komunikat z MIUI, musisz mieć jakąś dodatkowa apkę zainstalowaną po prostu.
0 preston2009 Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 To nie jest lokalizacja nadajnika? Właściwie to gdzie można teraz odznaczyć jakie powiadomienia z sieci mają nie przychodzić? Wyszukałem już chyba wszędzie i nie mogę znaleźć.
0 wajs Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 karol2505, jakia wersja Miui na pokładzie fona?
0 FromWP Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) Dnia Fri Oct 06 2017 o 20:59, karol2505 napisał: Długo nie trzabylo czekac, alerty nadal przychodza zalaczam screny 22 godziny temu, ZduneX25 napisał: To nie jest komunikat z MIUI, musisz mieć jakąś dodatkowa apkę zainstalowaną po prostu. Bo to nie to. To komunikat programu Transmisje komórkowe i trzeba mu wyłączyć powiadomienia. Jakimś cudem masz włączone powiadomienia z sieci komórkowej. Nie wiem jak to włączyłeś, ani jak się wyłącza, ale wiem jak pozbyć się powiadomień (kiedyś ustawienia powiadomień sieciowych chyba były w ustawieniach). Zainstaluj ze sklepu program Quick Shortcut Maker, znajdź w Działaniach Transmisje komórkowe, kliknij w Informacje o aplikacji, Pokazuj powiadomienia i tam wyłącz powiadomienia. Możliwe też, że przytrzymanie tego powiadomienia przeniesie do ustawień powiadomień tych Transmisji komórkowych. Edytowane 8 Października 2017 przez FromWP 1
Pytanie
karol2505
Witam, mam taki problem, w jaki sposób mogę wyłączyć wiadomości z sieci , dokładnie chodzi co chwile przychodzi "komunikat z sieci komórkowej". wchodziłem w ustawienia SMS nie ma tam żadnej opcji proszę o pomoc.
Edytowane przez karol25056 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi