r0bertt Opublikowano 6 Września 2017 Opublikowano 6 Września 2017 Xiaomi w Polsce ma się coraz lepiej - jak wierzyć temu co piszą w internetach to Ingram Micro ma zostać drugim dystrybutorem telefonów Xiaomi na Polskę Źródło tutaj -> klik 1
gonzo_86 Opublikowano 6 Września 2017 Opublikowano 6 Września 2017 W Neonet już mają z ingrama Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Acid Opublikowano 7 Września 2017 Opublikowano 7 Września 2017 Niestety ten i wszystkie te newsy to bzdury przepisane z pulsu biznesu. Z tym dystrybutorem to nie do końca tak wygląda, a także temat cen. To Xiaomi ustala ceny z partnerami, a nie oni między sobą. Owszem ma być obniżka cen na Redmi ale nie przez wojny cenowe tylko polecenia producenta. Wysłane z MI6 6
Vergiliusz Opublikowano 7 Września 2017 Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) Ale faktem jest to że ABC Data nie ma już wyłączności na dystrybucję. Ale temat cen już kiedyś był poruszany i tak jak Acid pisze, to Xiaomi zdecydowało się na obniżenie cen i to już dawno. Edytowane 7 Września 2017 przez Vergiliusz
galakty Opublikowano 7 Września 2017 Opublikowano 7 Września 2017 Wy już się nie bójcie o ceny... Akurat Redmi jest za drogie i dobrze, ale Mi 6 nie spadnie. Jedyna nadzieja w Sferisie i jego źródłach
Snajper Opublikowano 7 Września 2017 Opublikowano 7 Września 2017 A ja i tak wolę kupić z poza tych dystrybucji oficjalnych. Prawie w każdym większym mieście znajdzie się sklepy(gdzieś zakamuflowane nie rzucające się w oczy ale jak kupisz to sprzedawca poprostu całuję po rękach a z gwarancją problemów raczej nie ma u większości)który sprzedaje dużo taniej od dystrybutora oficjalnego ze swoich źródeł więc wolę dać zarobić swojemu.
Acid Opublikowano 7 Września 2017 Opublikowano 7 Września 2017 5 godzin temu, Vergiliusz napisał: Ale faktem jest to że ABC Data nie ma już wyłączności na dystrybucję. Ale temat cen już kiedyś był poruszany i tak jak Acid pisze, to Xiaomi zdecydowało się na obniżenie cen i to już dawno. Tak ale ten nowy dystrybutor ma nie być na Polskę właśnie. Tylko na zachód. ABC Data obejmuje też wschód aktualnie (kraje bałtyckie + plany na następne obok).
Vergiliusz Opublikowano 7 Września 2017 Opublikowano 7 Września 2017 2 minuty temu, Acid napisał: Tak ale ten nowy dystrybutor ma nie być na Polskę właśnie. Tylko na zachód. ABC Data obejmuje też wschód aktualnie (kraje bałtyckie + plany na następne obok). Czyli mają taki zasięg jak na mapce na ich stronie i to dotyczy też telefonów Xiaomi z ich oferty, tak? Oooo to ciekawe bo to oznacza że zwiększą aktualny zasięg. Nieźle
Rekomendowane odpowiedzi