Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś coś wie na temat tego projektu? Telefon miał się pojawić w sprzedaży pod koniec 2 kwartału, ale od dłuższego w mediach cisza na ten temat.

Projekt został zamknięty, czy nadal...trzeba czekać?

Opublikowano

Ja w ogole nie rozumie czemu redmi pro tak ubili.

Wciąż mam ten telefon i wciąż brak sensu zmiany.

Albo mozna  bylo zmienić na MI 5 z problemami z płytą. Albo mi5s plus. Inna zmiana wciąż jest bez sensu.

Mi5x te 2 aparaty jak dla mnie nic nie wnoszą a w redmi pro mam możliwość rozmywania tła.  I zawsze ten drugi sensor coś daje.

Czemu np nie ma globala na ten tel. Czemu tak słabo się sprzedał. I tak szybko zakończono produkcję. Zaraz po premierze mi5s plus.

Może własnie celowo zamkną tego typu tel. I będzie wypas czyli mi5s plus i mi6 s plus albo jakiś średniak w stylu redmi note 5 dual camera.  Albo liga premium czyi mi mix i mi note.

Ja tak uważam że po prostu celowo zabijają taką alternatywę bo sami zaczynają się gubić w szerokiej ofercie. Narobili tych redmi 4 5

Opublikowano
Czy ktoś coś wie na temat tego projektu? Telefon miał się pojawić w sprzedaży pod koniec 2 kwartału, ale od dłuższego w mediach cisza na ten temat.
Projekt został zamknięty, czy nadal...trzeba czekać?
Znaczy tylko tyle, że te media pisały bzdury.

Wysłane z MI6

Opublikowano (edytowane)
Dnia 5.09.2017 o 22:42, homman napisał:

Ja w ogole nie rozumie czemu redmi pro tak ubili.

Nie wiem właśnie czemu wypuścili i zapomnieli o nim, tylko dlatego że jest na MTK? Przecież Mi5C też jest a ma aktualizację. 

Edytowane przez mrosi
Edytujemy cytowaną zawartość...
Opublikowano
Nie wiem właśnie czemu wypuścili i zapomnieli o nim, tylko dlatego że jest na MTK? Przecież Mi5C też jest a ma aktualizację. 
Mi5c jest na mediateku?

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Przepraszam tam jest autorski procesor Xiaomi użyty chyba pierwszy raz, tak? Xiaomi Surge S1

3 minuty temu, tosshi2 napisał:

Mi5c jest na mediateku?

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Vergiliusz
Opublikowano

Po 1  porównaj rozmazywanie tła na redmi pro czy mi 5s plus z tym na normalnym aparacie.

To nie jest opcja rozmazywania drugim aparatem tylko filtr na obraz programowy.

Jw dla mnie kompletnie nie rozumie istnienia takiego zestawu aparatów jak mi6 mi5x Dlaczego?

Bo z szerokokątnego dobrego obiektywu można wykadrować normalne 16/9.

Więc w telefonie wystarcza 1 szerokokątny obiektyw z zoomem i stabilizacją obrazu. Z którego sobie możesz kadrować na 16/9.

Natomiast sensor mono dużo wnosi. Niestety zestaw kolor + mono jest drogi. Nie mówiąc już że chyba nie ma zestawu szeroki kolor + mono.

Prawdopodobnie nie będzie redmi pro 2 albo będzie ten niby x1 albo będzie tak jak napisałem czyli mi6 s plus  mi 5 x i redmi note 5.

Xiaomi pewnie nie zdecyduje się na 2 aparaty w note 5 bo spadły by mu zyski z wyższych modeli.

Natomiast zgodnie z tym co tu było pisane note 5 5a jeden z nich miał dwa aparaty i zgodnie z tym co mówiłem mówiłem że pomyłka bo wersja a nie może być lepsza niż 5.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...