Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam . Od kilku dni zauważam na wyświetlaczu szary pasek (szary to za dużo powiedziane gdyż widać go tylko na jasnych bądź jaskrawych kolorach ) znajduje się on około 2 cm poniżej górnego paska powiadomień (wi fi bateria itp. Tego rozwijanego) 

Na pasku widoczne są słuchawka telefonu, kamera oraz wykrzyknik . Identycznie jak jest to na pasku podczas konwersacji na Messengerze . Tylko ten pasek jak już wspomniałem nie jest niebieski a ledwo widoczny szarawy . Szerokość ma identyczna jak ten z Messengera.

Miał ktoś może kiedyś taki problem? Najnowsza aktualizacja jest . Wszystko było w porządku nawet dokładnie nie wiem kiedy to się przydarzyło .

Obawiam się że to wypalenie po prostu . Ehh . Telefon zakupiony w styczniu u Goldwaya.

IMG_20170905_021631.jpg

Edytowane przez Shyer
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Niestety, doświadczyłem podobnej sytuacji :( , z tym że u mnie ledwo widoczne są powiadomienia na górze (bateria, godzina itp.). Oraz bardziej ikony od przeglądarki na dole ekranu. @Shyer czy u Ciebie to postępuje dalej?. @Acid Pytanie tylko z ciekawości, ponieważ i tak we wrześniu skończyła mi się gwarancja. Czy w IBG  podlega naprawie gwarancyjnej wypalony Oled?

Edytowane przez wojtekmarchewka
  • Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...