Shyer Opublikowano 5 Września 2017 Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) Witam . Od kilku dni zauważam na wyświetlaczu szary pasek (szary to za dużo powiedziane gdyż widać go tylko na jasnych bądź jaskrawych kolorach ) znajduje się on około 2 cm poniżej górnego paska powiadomień (wi fi bateria itp. Tego rozwijanego) Na pasku widoczne są słuchawka telefonu, kamera oraz wykrzyknik . Identycznie jak jest to na pasku podczas konwersacji na Messengerze . Tylko ten pasek jak już wspomniałem nie jest niebieski a ledwo widoczny szarawy . Szerokość ma identyczna jak ten z Messengera. Miał ktoś może kiedyś taki problem? Najnowsza aktualizacja jest . Wszystko było w porządku nawet dokładnie nie wiem kiedy to się przydarzyło . Obawiam się że to wypalenie po prostu . Ehh . Telefon zakupiony w styczniu u Goldwaya. Edytowane 5 Września 2017 przez Shyer
Acid Opublikowano 5 Września 2017 Opublikowano 5 Września 2017 Oczywiście że tak. Przecież masz Redmi Pro z OLED. Wysłane z MI6
ZielonyBuszmen Opublikowano 5 Września 2017 Opublikowano 5 Września 2017 Aż tak szybko wypalają się ekrany OLED o Xiaomi?
wojtekmarchewka Opublikowano 28 Października 2017 Opublikowano 28 Października 2017 (edytowane) Niestety, doświadczyłem podobnej sytuacji , z tym że u mnie ledwo widoczne są powiadomienia na górze (bateria, godzina itp.). Oraz bardziej ikony od przeglądarki na dole ekranu. @Shyer czy u Ciebie to postępuje dalej?. @Acid Pytanie tylko z ciekawości, ponieważ i tak we wrześniu skończyła mi się gwarancja. Czy w IBG podlega naprawie gwarancyjnej wypalony Oled? Edytowane 28 Października 2017 przez wojtekmarchewka
Rekomendowane odpowiedzi