ppeettrryykk Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Czy istnieje fizyczna możliwość uszkodzenia plyty głównej przy wymianie ekranu w xiaomi mi4c? Pytam ponieważ wysłałem do serwisu tel na wymianę ekranu a dostaje informacje ze ekran wymieniony ale płyta główna nie działa (przed wysyłka wszystko działało jak należy nawet po uszkodzeniu ekranu) i nie wiem czy tak po prostu się zbiegło w czasie czy też serwis mógł to uszkodzic i umywa ręce? ?
kamillm Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 3 godziny temu, ppeettrryykk napisał: czy też serwis mógł to uszkodzic i umywa ręce? Uszkodził i umywa ręce. Zawsze nagrywa się stan telefonu przed wysyłką, albo przynjamniej robi się zdjęcie. 1
galakty Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Co za Janusze... Żeby w Mi4c uszkodzić płytę... Ten telefon jest prosty w budowie, masakra.
ppeettrryykk Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2017 2 godziny temu, kamillm napisał: Uszkodził i umywa ręce. Zawsze nagrywa się stan telefonu przed wysyłką, albo przynjamniej robi się zdjęcie. Na szczescie filmik mam, zreszta 2 dni przed wysylka na wymiane ekranu tel przyszedl z innego serwisu (gwarancyjnego)i mam papier ze wszystko bylo ok, chcialem po prostu sie upewnic czy takie uszkodzenie jest mozliwe podczas wymiany. Wiec teraz inaczej podejde do rozmowy z serwisem;-)
Acid Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Pewnie ze można uszkodzić płytę. A odpinanie taśm z płyty? Wystarczy źle narzędzie postawić by uszkodzić jakiś układ czy cokolwiek... Wysłane z MI6
Rekomendowane odpowiedzi