Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy istnieje fizyczna możliwość uszkodzenia plyty głównej przy wymianie ekranu w xiaomi mi4c?

Pytam ponieważ wysłałem do serwisu tel na wymianę ekranu a dostaje informacje ze ekran wymieniony ale płyta główna nie działa (przed wysyłka wszystko działało jak należy nawet po uszkodzeniu ekranu) i nie wiem czy tak po prostu się zbiegło w czasie czy też serwis mógł to uszkodzic i umywa ręce? ?

Opublikowano
3 godziny temu, ppeettrryykk napisał:

czy też serwis mógł to uszkodzic i umywa ręce?

Uszkodził i umywa ręce. Zawsze nagrywa się stan telefonu przed wysyłką, albo przynjamniej robi się zdjęcie.

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, kamillm napisał:

Uszkodził i umywa ręce. Zawsze nagrywa się stan telefonu przed wysyłką, albo przynjamniej robi się zdjęcie.

Na szczescie filmik mam, zreszta 2 dni przed wysylka na wymiane ekranu tel przyszedl z innego serwisu (gwarancyjnego)i mam papier ze wszystko bylo ok, chcialem po prostu sie upewnic czy takie uszkodzenie jest mozliwe podczas wymiany. Wiec teraz inaczej podejde do rozmowy z serwisem;-)

Opublikowano

Pewnie ze można uszkodzić płytę. A odpinanie taśm z płyty? Wystarczy źle narzędzie postawić by uszkodzić jakiś układ czy cokolwiek...

Wysłane z MI6

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...