Blacksmith Opublikowano 24 Lipca 2017 Opublikowano 24 Lipca 2017 Witam Od nie dawna posiadam Redmi 4x. Ostatnio zauważyłem , że podczas odkładania telefonu na łóżko coś grzechocze w środku od strony frontowego panelu. Podejrzewam , że to optyka. Czy taka "usterka" podlega gwarancji ? Nie powiem jest to trochę irytujące dla mnie
Nezumi Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 Optyka zawsze grzechocze, w końcu jest ruchoma...
matiasmovie Opublikowano 29 Lipca 2017 Opublikowano 29 Lipca 2017 jesteś pewien że to optyka? ja z ciekawości trzymałem w różny sposób telefon i okazało się że jak przytrzymam tackę do sim i karty to przestaje grzechotać
gln4X Opublikowano 30 Lipca 2017 Opublikowano 30 Lipca 2017 (edytowane) u mnie np klawisz głośności czasem wydaję dziwne drzwięki w oneplu 3 optyka grzechocze, ale tak chyba musi być Edytowane 30 Lipca 2017 przez gln4X
angry Opublikowano 31 Lipca 2017 Opublikowano 31 Lipca 2017 U mnie też grzechocze w pobliżu diody i przycisków bocznych
kris259 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 witam i u mnie coś tak grzechocze jak się go odkład ale wszystko działa oki a grzechotanie jest tak w pobliżu aparatu z diodo led a dzięk taki jak by jakas malutka śrubka latała ale byłem w media ekspert i tam bawiłem sie redmi a4 to tez własnie tez był taki dzwięk grzechotania
Shamoth Opublikowano 6 Września 2017 Opublikowano 6 Września 2017 Grzechotanie optyki to norma odkąd normą jest autofocus nie zależnie czy ma dodatkowo stabilizację czy nie.
Grzech0 Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 Mi też grzechocze i w moim przypadku jest to spowodowane luźną taśmą od czytnika linii papalilarnych. Jest ona dłuższa, żeby nie urwać przy otwieraniu. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
lukasz86_ Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 (edytowane) Pytanie do posiadaczy redmi 4x, czy u was również jak popukacie w górną belką z tyłu telefonu zaraz po tym plastikiem to słychać u was, że coś ewidentnie jest luzem i lata? dwa dni temu to odkryłem zwyczajnie kładąc telefon na stole i wydał dziwny dziek.Opukałem go i coś ewidenentnie lata po plastikiem u góry telefonu.Biorąc go do ręki i potrząsając nic nie słychać ale jak popukam albo położe na stole to słychać wyraźnie.Niby nic szczególnego a wkurza i jestem ciekaw co może być luźne w tamtym miejscu Edytowane 7 Listopada 2017 przez lukasz86_
kamillm Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 @lukasz86_ następnym razem użyj proszę wyszukiwarki. Temat był już poruszany to co grzechocze to optyka aparatu, u mnie również to grzechocze, nie masz się czym przejmować. //przenoszę wpis do odpowiedniego tematu
Rekomendowane odpowiedzi