Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć,

wczoraj zauważyłem że odkleił się/odpadł mi kawałek litery z loga mi (tego na plecach telefonu)

Konkretnie odpadła mi pionowa belka z litery "m". Wiece czy gdzieś da radę dokupić taki znaczek ? Jakieś aliexpress czy coś ? Niestety szpetnie to wygląda :(

pozdrawiam

Bez tytułu.jpg

Edytowane przez dadasiek
Opublikowano
2 godziny temu, dadasiek napisał:

Konkretnie odpadła mi pionowa belka z litery "m". Wiece czy gdzieś da radę dokupić taki znaczek ? Jakieś aliexpress czy coś ? Niestety szpetnie to wygląda :(

Tak jak napisał @galakty, jedynie nowe plecki. Albo - doraźnie - jakieś etui.

Swoją drogą, to dość niecodzienny przypadek, żeby logo się odklejało...

Opublikowano
Przed chwilą, mrosi napisał:

Swoją drogą, to dość niecodzienny przypadek, żeby logo się odklejało...

W Redmi Note 2 po roku odpadały kolejne literki stopniowo, pewnie gorsza partia kleju poszła czy coś. Nawet tego telefonu w spodniach nie nosiłem, 90% na biurku leżał.

Opublikowano
10 minut temu, galakty napisał:

W Redmi Note 2 po roku odpadały kolejne literki stopniowo, pewnie gorsza partia kleju poszła czy coś. Nawet tego telefonu w spodniach nie nosiłem, 90% na biurku leżał.

Nie można tego porównywać. W Redmi Note 2 miałeś konstrukcję rozbieralną, a w takim przypadku plecki "pracują" znacznie bardziej. Tym bardziej, że tam były plecki wykonane z dość elastycznego plastiku. Byłot to więc w jakiś (minimalny) sposób wytłumaczalne.

Tutaj masz budowę nierozbieralną, w dodatku aluminium, więc - przynajmniej dla mnie - jest to dziwne.

@dadasiek, skąd kupowałeś telefon?

Opublikowano

Przecież to niemożliwe w Mi5. Napis jest wtopiony w szkło.

Ah chyba że Mi5s.. Też nie powinno ale co by nie było obudowa do wymiany choć te nie tak łatwo wymienić jak Mi5.

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...