dadasiek Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Cześć, wczoraj zauważyłem że odkleił się/odpadł mi kawałek litery z loga mi (tego na plecach telefonu) Konkretnie odpadła mi pionowa belka z litery "m". Wiece czy gdzieś da radę dokupić taki znaczek ? Jakieś aliexpress czy coś ? Niestety szpetnie to wygląda pozdrawiam Edytowane 4 Lipca 2017 przez dadasiek
mrosi Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 2 godziny temu, dadasiek napisał: Konkretnie odpadła mi pionowa belka z litery "m". Wiece czy gdzieś da radę dokupić taki znaczek ? Jakieś aliexpress czy coś ? Niestety szpetnie to wygląda Tak jak napisał @galakty, jedynie nowe plecki. Albo - doraźnie - jakieś etui. Swoją drogą, to dość niecodzienny przypadek, żeby logo się odklejało...
galakty Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 Przed chwilą, mrosi napisał: Swoją drogą, to dość niecodzienny przypadek, żeby logo się odklejało... W Redmi Note 2 po roku odpadały kolejne literki stopniowo, pewnie gorsza partia kleju poszła czy coś. Nawet tego telefonu w spodniach nie nosiłem, 90% na biurku leżał.
mrosi Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 10 minut temu, galakty napisał: W Redmi Note 2 po roku odpadały kolejne literki stopniowo, pewnie gorsza partia kleju poszła czy coś. Nawet tego telefonu w spodniach nie nosiłem, 90% na biurku leżał. Nie można tego porównywać. W Redmi Note 2 miałeś konstrukcję rozbieralną, a w takim przypadku plecki "pracują" znacznie bardziej. Tym bardziej, że tam były plecki wykonane z dość elastycznego plastiku. Byłot to więc w jakiś (minimalny) sposób wytłumaczalne. Tutaj masz budowę nierozbieralną, w dodatku aluminium, więc - przynajmniej dla mnie - jest to dziwne. @dadasiek, skąd kupowałeś telefon?
galakty Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 Raczej chodziło mi o to, że nie spotkałem się z opinią by literki odpadały, a mi odpadły. Tutaj może też akurat miał pecha.
Acid Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Przecież to niemożliwe w Mi5. Napis jest wtopiony w szkło. Ah chyba że Mi5s.. Też nie powinno ale co by nie było obudowa do wymiany choć te nie tak łatwo wymienić jak Mi5.
Rekomendowane odpowiedzi