maxio69 Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 Witajcie. Przymierzam się do zakupu mi boxa i mam pytanie odnośnie programu kodi. Czy jest on w wersji 16 czy 17? Aktualnie na PCie mam kodi i mam swoje dodatki w kodi tj tv itp Czy mając tego boxa i zainstalowane kodi to będzie można bez żadnych kombinacji typu dlna wgrać do tego kodi te dodatki które posiadam w PC?
kaliszon Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Obecnie dostępna jest wersja 17.3. Dodatki oczywiście są te same co na PC, oczywiście, o ile są jeszcze dostępne repozytoria, bo ostatnio "wyczyszczono" trochę piratów. Edytowane 4 Lipca 2017 przez kaliszon
RadkoR Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) W Google Play jest najnowsza, ale możesz ręcznie zainstalować wersję jaką tylko chcesz: http://mirrors.kodi.tv/releases/android/arm/old/ Znajdziesz tam również chyba najlepszą wersję - 16.1. Możesz też instalować nowsze wersje nightly zanim ukaże się stabilna wersja na GPlay. Edytowane 5 Lipca 2017 przez RadkoR
maxio69 Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Opublikowano 5 Lipca 2017 A jaką płatną tv polecacie obecnie używam wizji tv? Chodzi mi by było dużo sportu canal + sport Eurosport itp. No i wiadomo filmy.
ghost12 Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 34 minuty temu, maxio69 napisał: A jaką płatną tv polecacie obecnie używam wizji tv? Chodzi mi by było dużo sportu canal + sport Eurosport itp. No i wiadomo filmy. 1x22 Rapid lub "od Moniki" poszukaj na cvxcvx. Ale nie dziś bo są przenosiny serwera.
mrosi Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 Choć używam Kodi na innym urządzeniu, na odtwarzaczu Zoomtak T8U, to muszę stwierdzić jedno. Dopóki była w nim wersja 16.1, wszystko hulało jak trzeba, również w kwestii płynnego odtwarzania filmów 4K. Z aktualizacją 17.1 rozpoczął się dramat. Wersja 17.3 (obecnie najnowsza) nieco sytuację poprawiła, ale w dalszym ciągu filmy 4K klatkują, Kodi potrafi się wyłączyć nawet przy odtwarzaniu wideo w jakości 1080p. Kicha straszna... @maxio69, jeśli masz możliwość, póki co pozostań przy wersji 16.1 Szkoda nerwów...
mini21 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Czy próbował ktoś zainstalować wersję "beta" tzn. Kodi 18?
Rekomendowane odpowiedzi