galakty Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 2 minuty temu, FromWP napisał: Trudno to nazwać wycieraniem, bardziej utratą właściwości oleofobowych. Przeciętny użytkownik może tego nie zauważyć. Jak wyczyścisz ekran to jest ok, ale po chwili używania ślady od palców pojawiają się dużo szybciej niż w nowym. Ta warstwa to nie szafir, ma jakąś tam trwałość. A ma jakiekolwiek właściwości oleofobowe? Po czym to stwierdzasz?
FromWP Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 1 godzinę temu, galakty napisał: A ma jakiekolwiek właściwości oleofobowe? Po czym to stwierdzasz? Stwierdzam, że z czasem traci, organoleptycznie i wizualnie to widać. Jakieś ma, ale nowo naklejone szkło ma zdecydowanie lepsze. Efekt podobny do opisanego w tym wątku Mi6, tylko pojawia się dużo później.
ic3man81 Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 A czytaliście co wysmarował Spider's Web: http://www.spidersweb.pl/2017/07/xiaomi-mi-6-recenzja.html?full=1
galakty Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 Albo autor jest niespełna rozumu (przepraszam) albo ktoś mu zapłacił za te wypociny. Ekran z budżetowca? Nawet w Redmi 2 LCD był dobrej jakości, kąty widzenia super i wgl. Co z tego, że to nie AMOLED? Czy Sony w XZ Premium wpakowało AMOLEDA? Tego się nie da czytać Co widać po komentarzach i ocenach. 1
sp4ubw Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 (edytowane) Przeczytałem do końca, porażka i kosztowało mnie to dwa drinki Jacka Danielsa, żeby dotrwać. Niestety, osoba chwaląca Myphone i posiadająca taki shit nie powinna w ogóle recenzować (tak wiem to nawet nie jest recenzja) czegoś co jest z wyższej półki i obsługa tegoż wykracza poza ramy jej postrzegania. Edytowane 18 Lipca 2017 przez sp4ubw 3
tpawel Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 SW od dawna jest za honor/huawei, więc mnie ta recenzja nie zdziwiła. Tam jest ważny biznes. Tak to czuję i zaglądam tam coraz rzadziej 1
Tymcio Opublikowano 22 Lipca 2017 Autor Opublikowano 22 Lipca 2017 To samo co pisałem na innych grupach na temat tej recenzji 1. Gościu w życiu nie używał systemu z chińskim oprogramowaniem - EMUI / Flyme OS / MIUI i nie potrafi z niego korzystać.2. No oczywiście, nie posłuchacie muzyki przez Jack 3.5mm... ale o tym, że jest w zestawie przejściówka to już nie wspomniał.3. Na 2 miesiące korzystania z telefonu, bez zakładania kłódek na aplikacje, ani specjalnych uprawnień, telefon nie "wywalił mi spotify". Pewnie ma Syfmiui i sam nie ogarnia co testuje... 4. OnePlus 5 w słońcu jest porażką, a przy Mi6 to w ogóle dotyka dna..5. Nie rozumiem osób, które porównują aparat Mi6 z S8... to tak jakby porównywać silnik Skody do silnika BMW, które kosztuje 2x tyle... 2
Rekomendowane odpowiedzi