Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje już od jakiegoś czasu apki która po uruchomieniu dla wybranego numeru będzie sygnał Wyłączonego telefonu - .ze Abonent jest nie dostępny. A inni będą mogli się normalnie połączyć

Albo i na odwrót jeden połączy się a reszta tryb samolotowy

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

ZduneX, nie no, litości. Tylko? Przecież jest milion aplikacji do tworzenia czarnej listy! Chociaż fakt, że systemowa funkcja robi to samo i nie trzeba nic instalować, ale aplikacji jest multum. Trzeba po prostu potestować... 

(nie pamiętam nazw tych apek, bo od lat nie używam ;)

Opublikowano

Ok jest magyarek jest dużo takich ale w nich jest sygnał zajętości tzw. Pik pik pik jakby ktoś sam ręcznie też rozłączył a ma być Abonent jest nie osiągalny alb coś takiego

Opublikowano
27 minut temu, joncodiro napisał:

Abonent jest nie osiągalny alb coś takiego

To takich nie ma. Te komunikaty są od operatora. Albo masz włączony modem i sieć widzi telefon, albo wyłączony. Nie da się włączyć modemu dla jednego numeru, to nielogiczne.

Opublikowano

Kiedyś w note 1s dało się ustawić komunikaty dla dzwoniącego, ustawiłem sobie " nie ma takiego numeru". Teraz już od chyba 4 lat cieszę się tym, że jak wrzucę kogoś na czarną listę to dostaje monit: nie ma takiego numeru. Raczej to nie zależy od telefonu bo teraz urzywam już ok. 2 roku oneplus2, a monit cały czas aktywny.

Wysłane z mojego ONE A2001 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Kiedyś w note 1s dało się ustawić komunikaty dla dzwoniącego, ustawiłem sobie " nie ma takiego numeru". Teraz już od chyba 4 lat cieszę się tym, że jak wrzucę kogoś na czarną listę to dostaje monit: nie ma takiego numeru. Raczej to nie zależy od telefonu bo teraz urzywam już ok. 2 roku oneplus2, a monit cały czas aktywny.

Wysłane z mojego ONE A2001 przy użyciu Tapatalka

Kolego a One plus 2 gdzie jest ta opcja żona ma oneplus3 to bym jej to ustawił

• mrosi zmienił(a) tytuł na Aplikacja tryb samolotu dla wybranych
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...