vipertomi Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Witam, pochwalcie się jaki SOT osiągacie i po jakim czasie posiadania telefonu. Słyszałem, że bateria po około pół roku strasznie traci na pojemności.
sp4ubw Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Od kogo słyszałeś? Strasznie, czyli ile?
kamillm Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 35 minut temu, vipertomi napisał: Słyszałem, że bateria po około pół roku strasznie traci na pojemności. Każda bateria może po pół roku stracić na pojemności, jeżeli nie katujesz telefonu ciągłym ładowaniem, albo np. graniem i w miedzy czasie ładowaniem itp. itd. to bateria po pół roku będzie jak nowa Nie słuchaj kogoś gdzieś tam coś tam powiedział/napisał. Nie widziałem, żeby ktoś tutaj narzekał na baterię w Mi5.
Poohacz79 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Po 14 miesiącach normalnego użytkowania nie zauważyłem spadku kondycji baterii.
galakty Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Jak nie będziesz codziennie katował GPS + jednoczesne ładowanie to nic się nie stanie. 1
mrosi Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Za kolejny tego typu, śmieciowy wątek poleci ostrzeżenie.
Rekomendowane odpowiedzi