divennn7 Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 Witam, Mam problem z ładowaniem mojego urządzenia Xiaomi MI5. Telefon od 2 dni ładuje się w bardzo wolnym tempie , 1% baterii na 15/20 minut, Posiadałem wcześniej oprogramowanie wersje 7.3.30 wszystko działało w porządku do przedwczoraj (tzn. piątek 19 maja). Od piątku z niewiadomych przyczyn telefon ładuje się w ten sposób. W dniu dzisiejszym wykonałem aktualizację na wersję 7.5.18 jednakże problem z ładowaniem nadal został... nie przyniosło to żadnego rozwiązania. Dodam też że zmieniałem ładowarkę na inną z Huawei i problem nadal był ten sam a skutki ładowania mizerne... Telefon ładuje się w ślimaczym tempie nie mówiąc już o jakimkolwiek quick charge.... Proszę o pomoc bądź rozwiązanie tego problemu...
tpawel Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 Skoro zmiana Romu nie pomogła, i inna ładowarka też nie daje rady to ostatecznie zrobiłbym full wipe( niestety tracisz wszystkie dane), jeśli nie pomoże to niestety serwis Wysłano z Redmi Note 4x 1
divennn7 Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Opublikowano 21 Maja 2017 1 minutę temu, bergmen napisał: A przewód inny? Przewód ten sam , możliwe że jest on winowajcom ?
Acid Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 Oczywiście. Ewentualnie wymiana modułu USB. 2
tpawel Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 Przewód ten sam , możliwe że jest on winowajcom ?E no PANIE, Przecież to podstawyWysłano z Redmi Note 4x 1
divennn7 Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Opublikowano 21 Maja 2017 dzięki za każdą odpowiedź i jakże szybką , doceniam 1
bergmen Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 Często to przewód jest winny wolnemu ładowaniu
wtbn Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 Ładuje Ci się w trybie quickcharge, czy zwykłym? Przy podpięciu ładowarki quickcharge. (ikona ładowania w kółku to QC na najnowszych xiaomi.eu)
divennn7 Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Opublikowano 21 Maja 2017 1 minutę temu, bergmen napisał: Często to przewód jest winny wolnemu ładowaniu W takim razie jutro wybiorę się po nowy przewód i będę dawał znać co i jak w tej sprawie dalej. Jeszcze raz dzięki wszystkim za poświęcenie chwili i błyskawiczną odpowiedź 4 minuty temu, wtbn napisał: Ładuje Ci się w trybie quickcharge, czy zwykłym? Przy podpięciu ładowarki quickcharge. (ikona ładowania w kółku to QC na najnowszych xiaomi.eu) Chodzi ci o to kółko koło stanu baterii? W takim razie coś takiego
mrosi Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 https://miuipolska.pl/forum/search/?&q=ładowanie&type=forums_topic&nodes=203&sortby=relevancy
mrosi Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi