Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z ładowaniem mojego urządzenia Xiaomi MI5.  :|

Telefon od 2 dni ładuje się w bardzo wolnym tempie , 1% baterii na 15/20 minut, Posiadałem wcześniej oprogramowanie wersje 7.3.30 wszystko działało w porządku do przedwczoraj (tzn. piątek 19 maja). Od piątku z niewiadomych przyczyn telefon ładuje się w ten sposób. W dniu dzisiejszym wykonałem aktualizację na wersję 7.5.18 jednakże problem z ładowaniem nadal został... nie przyniosło to żadnego rozwiązania. :( Dodam też że zmieniałem ładowarkę na inną z Huawei i problem nadal był ten sam a skutki ładowania mizerne...

Telefon ładuje się w ślimaczym tempie nie mówiąc już o jakimkolwiek quick charge....:mellow::(

Proszę o pomoc bądź rozwiązanie tego problemu... :mellow:

Opublikowano

Skoro zmiana Romu nie pomogła, i inna ładowarka też nie daje rady to ostatecznie zrobiłbym full wipe( niestety tracisz wszystkie dane), jeśli nie pomoże to niestety serwis :(

Wysłano z Redmi Note 4x

• Like 1
Opublikowano

Ładuje Ci się w trybie quickcharge, czy zwykłym? Przy podpięciu ładowarki quickcharge. (ikona ładowania w kółku to QC na najnowszych xiaomi.eu)

Opublikowano
1 minutę temu, bergmen napisał:

Często to przewód jest winny wolnemu ładowaniu 

W takim razie jutro wybiorę się po nowy przewód i będę dawał znać co i jak w tej sprawie dalej.
Jeszcze raz dzięki wszystkim za poświęcenie chwili i błyskawiczną odpowiedź :)

4 minuty temu, wtbn napisał:

Ładuje Ci się w trybie quickcharge, czy zwykłym? Przy podpięciu ładowarki quickcharge. (ikona ładowania w kółku to QC na najnowszych xiaomi.eu)

Chodzi ci o to kółko koło stanu baterii? W takim razie coś takiego

18676342_1279874152125402_625975035_o.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...