ChemicalR Posted May 17, 2017 Share Posted May 17, 2017 (edited) Hej, Przeglądałem forum ale nic nie znalazłem w tym temacie. Widziałem tylko, że na zagranicznych stronach ten problem się przewijał. Ktoś wie jak rozwiązać problem z uruchomieniem aplikacji Android Auto na Mi4C ("Aplikacja przestała działać")? Posiadam MIUI 8.1.3.0 (stable) Aplikacje próbuje uruchomić bez połączenie z samochodem lub z (Skoda Kodiaq) i wyskakuje ten sam błąd aplikacji (przy uruchamianiu się). Edited May 17, 2017 by ChemicalR Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted May 17, 2017 Share Posted May 17, 2017 Zapewne na MIUI czegoś brakuje... Tak samo jak nie zainstalujesz google camera, bo nie ma api2, mimo że android wspiera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renegade Posted May 17, 2017 Share Posted May 17, 2017 Mnie AndroidAuto na mi4c działało poprawnie ale ja mam stare Miui może znów coś zj.....i. Aplikacje instalowałem ręcznie, ściągając ze strony apkmirror pod amr64Powered by MI4C Link to comment Share on other sites More sharing options...
radier Posted May 17, 2017 Share Posted May 17, 2017 U mnie działa. ROM stable global 8.2.5.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts