capitaletp Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Witam, chciałem wykonać ustawienia fabryczne w telefonie, ale robiłem "na czuja" - w efekcie odinstalowałem sobie chyba cały system. Robiłem full wipe i w zakładce advanced zaznaczyłem wszystkie opcje. Obecnie wyświetla mi się tylko logo "MI.com" i komputer nie wykrywa telefonu. Po godzinnej walce i poszukiwaniach, umieszczam ten post z prośbą o pomoc - co krok po kroku muszę wykonać.
capitaletp Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2017 9 godzin temu, dudek napisał: Odpala się TWRP? Dzis tak. Na gorze wyswietla sie niezmodyfikowana partycja systemowa.
mgcompany Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 To wrzucasz ROM na pamięć telefonu (w TWRP możesz podłączyć go do komputera i skopiować lub wrzuć na kartę SD), robisz wipe wszystkiego i instalujesz paczkę zip z systemem. Ewentualnie uruchamiasz telefon w trybie fastboot i instalujesz system przez MiFlash.
Thasa Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Witam. Po ostatniej aktualizacji do MIUI9 tygodniowej wyczyścił mi się cały system po włączeniu telefonu nie ma nic więcej tylko "MIUI9 Lightning Fast" i nie da się zrobić nic więcej proszę o pomoc jak mam to samemu naprawić z góry dziękuję. (XIAOMI REDMI NOTE 2)
robert210971 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Przypuszczam że włączyłem bez systemu , tak mi się wydaje, teraz nie reaguje na przyciski , czarny ekran zero reakcji.Po podłączeniu do komputera komp widzi i nie i tak na przemian.Może mi ktoś pomóc ? Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
mariusz.ur Opublikowano 5 Stycznia 2018 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Uruchom go w recovery . A jak nie ma recovery to w fastboot i wgraj wszystko na nowo . Albo użyj spflash lub miflash , żeby wgrać oficjalne miui global 1
robert210971 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Uruchom go w recovery . A jak nie ma recovery to w fastboot i wgraj wszystko na nowo . Albo użyj spflash lub miflash , żeby wgrać oficjalne miui global Nie wchodzi w recovery jak i też w fastboot, przed tą sytuacją miałem to i to. A teraz kiszka.Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
mariusz.ur Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 To pozostał tylko spflash . Poradnik jak to zrobić jest tu gdzieś na forum
mrosi Opublikowano 7 Maja 2018 Opublikowano 7 Maja 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi