Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy jest taki temat, i gdzie można zgłaszać błędy z tłumaczeniem. Ale przy kopiowaniu tekstu zaznaczeniu i przycisnieciu klawisza kopiuj wyskakuje info 'nie teraz' a powinno być chyba 'skopiowano'?

Wysłane z Xiaomi RedRice przez Tapatalk.

Opublikowano

Można zgłaszać wszędzie np. tu albo bezpośrednio na maila kontaktowego.

Sprawdzę to. W jakiej aplikacji to jest? Czy ogólnie w każdym miejscu gdzie kopiujesz tekst?

Opublikowano

Natomiast nie jest przetłumaczony komunikat informujący o pobraniu pliku, jest on po angielsku.

Opublikowano

Dwa posty wyżej pisałem o nieprzetłumaczonym komunikacie, który pojawia się po pobraniu pliku instalacyjnego i automatycznym jego uruchomieniu. Od tamtej pory myślałem, że moja uwaga została zauważona i ten mały błąd został poprawiony. Do dnia wczorajszego myliłem się. Jako dowód tym razem załączam screenshot.

post-1171-0-90695100-1399976470_thumb.pn

Opublikowano

Ah to jest jak pobierasz aplikacje apk przez przeglądarkę? Ok poprawię.

Zgadza się, instalkę pobierałem przez domyślną przeglądarkę.

Opublikowano

1. Jest kilka linijek nieprzetłumaczonych z angielskiego na polski w stockowej aplikacji Radio FM.
2. Taka sugestia - w aplikacji SMS jak przytrzymujemy palec na wiadomości aby wykonać na niej jakieś akcje, komunikaty "Prześlij dalej" i "Kopiuj tekst wiadomości" niemalże na siebie nachodzą. Myślę że lepiej byłoby skrócić tą drugą opcję do "Kopiuj tekst" albo "Kopiuj wiadomość". Będzie estetyczniej. :)

Opublikowano

Nie będę zakładal nowego tematu odnośnie tłumaczenia, chcę tylko pokazać braki w tłumaczeniu, u mnie jest tak jak na scerrenach, nie wiem czy tak powinno być ?

06e3be05a6e64.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po instalacji romu MIUIPolska w wersji stable, wchodząc na aplikację Muzyka pojawił się nie w pełni przetłumaczony komunikat:

post-1171-0-74297800-1405342803_thumb.pn

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...