pikoko Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 Jaką polecacie nawigację do redmi pro bo zwykle mapy Google niby działają ale obraz stoi w miejscu jak straci sygnał ale pokazuje następny manewr i głos mówi gdzie trzeba skręcić ale to jest mało komfortowe. Może trzeba zastosować jakiś program wspomagający gps? Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
dziobakx Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 Polecam mapy Here We Go. Używałem ich jeszcze na windows phone i są bardzo dobre. Działają także offline.
tpawel Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 @pikoko na jakim sofcie siedzisz?Nigdy nie zdarzyło mi się na mapach Google to o czym piszeszRedmi PRO by TT
pikoko Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Opublikowano 29 Marca 2017 Miui 8.3 xiaomi eu 7.3.9 Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
stan48 Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 1 godzinę temu, pikoko napisał: Jaką polecacie nawigację do redmi pro bo zwykle mapy Google niby działają ale obraz stoi w miejscu jak straci sygnał ale pokazuje następny manewr i głos mówi gdzie trzeba skręcić ale to jest mało komfortowe. Może trzeba zastosować jakiś program wspomagający gps? Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka mapy google działają jak trzeba, może masz MIUI stare ?
wojtekmarchewka Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 (edytowane) Na mapach Google jechałem dwa tygodnie temu na Ukrainę, i świetnie prowadziła, miałem też Here, gdyby coś było nie tak, ale nie użyłem jej, i mam soft jeszcze z lutego. Edytowane 29 Marca 2017 przez wojtekmarchewka
Rekomendowane odpowiedzi