pikoko Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Jaką polecacie nawigację do redmi pro bo zwykle mapy Google niby działają ale obraz stoi w miejscu jak straci sygnał ale pokazuje następny manewr i głos mówi gdzie trzeba skręcić ale to jest mało komfortowe. Może trzeba zastosować jakiś program wspomagający gps? Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
@GUTEK@ Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Z darmowych: Maps.me albo Here WeGo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziobakx Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Polecam mapy Here We Go. Używałem ich jeszcze na windows phone i są bardzo dobre. Działają także offline. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 @pikoko na jakim sofcie siedzisz?Nigdy nie zdarzyło mi się na mapach Google to o czym piszeszRedmi PRO by TT Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikoko Posted March 29, 2017 Author Share Posted March 29, 2017 Miui 8.3 xiaomi eu 7.3.9 Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
stan48 Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 1 godzinę temu, pikoko napisał: Jaką polecacie nawigację do redmi pro bo zwykle mapy Google niby działają ale obraz stoi w miejscu jak straci sygnał ale pokazuje następny manewr i głos mówi gdzie trzeba skręcić ale to jest mało komfortowe. Może trzeba zastosować jakiś program wspomagający gps? Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka mapy google działają jak trzeba, może masz MIUI stare ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtekmarchewka Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 (edited) Na mapach Google jechałem dwa tygodnie temu na Ukrainę, i świetnie prowadziła, miałem też Here, gdyby coś było nie tak, ale nie użyłem jej, i mam soft jeszcze z lutego. Edited March 29, 2017 by wojtekmarchewka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts