budzys Opublikowano 24 Marca 2017 Opublikowano 24 Marca 2017 Witam zwracam się z pytaniem, czy zdarzyło się komuś czyścić wejście na ładowarkę z paprochów? Mam problem gdyż ładowarka potrafi po prostu wypaść gdy telefon leży na biurku i szukam najlepszego sposobu na wyczyszczenie portu. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
AdamKli Opublikowano 25 Marca 2017 Opublikowano 25 Marca 2017 Ja czyściłem ale wtyczkę ładowarki. Mam jedną ładowarkę którą ciągle noszę w plecaku do roboty, któregoś razu dostał mi się tam jakiś syf i wtyczka nie chciała wejść do końca gniazda w telefonie. Mała igła, pod światło i dłubałem aż wyczyściłem dobrze. Sprawdź u siebie wtyczkę od ładowarki nim zaczniesz grzebać w gnieździe.
mrosi Opublikowano 25 Marca 2017 Opublikowano 25 Marca 2017 13 godzin temu, budzys napisał: Witam zwracam się z pytaniem, czy zdarzyło się komuś czyścić wejście na ładowarkę z paprochów? Mam problem gdyż ładowarka potrafi po prostu wypaść gdy telefon leży na biurku i szukam najlepszego sposobu na wyczyszczenie portu. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Spróbuj gruszki dla niemowląt. To taki odsysacz. Sprawdza się w sprzęcie fotograficznym, to i tu zadziała.
Rekomendowane odpowiedzi