Skocz do zawartości
  • 0

Ekran blokady i pogoda

Pytanie

34 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Nie ma widgetow ne ekranie blokady. Można ściągnąć odpowiedni motyw ekranu blokady z aplikacji motywy korzystajacy w Twoim przypadku z BZ weather.

MiuiV5/Nexus5

• 0
Opublikowano

Plik wystarczy, że wkleisz go na kartę, wejdziesz do Menedżera plików i klikniesz na AniTap.mtz. Powinno pojawić się okienko instalacyjne ;) Jeśli nie to po skopiowaniu pliku na kartę wejdź do Motywów, przejdź do zakładki Lokalne, naciśnij przycisk Menu i daj Wczytaj motyw z pamięci telefonu.

• 0
Opublikowano

Zrobiłem tak i motyw się nie pojawia na liście i jak chcę go dodać raz jeszcze to już go nie widzę w menadżerze plików.

Tapnięte z Xiaomi Red Rice

• 0
Opublikowano

dzięki, jestem tam gdzie trzeba, ale motyw który zalinkowałeś nie daje się zastosować bo wyrzuca błąd, że mam go pobrać z oficjalnego marektu :(

• 0
Opublikowano

Jak uruchomich WSM powinna być lista i na niej Mi-tool - czy masz tam kliknięty przełącznik ?

Wejdź jeszczę w zakładkę w sieci odśwież ją i zobacz czy nie pojawiły się nowe wersja WSM i Mi-tool b w sumie nie wiadomo co masz zainstalowane.

• 0
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem coś musisz źle robić, a jaką masz wersję Romu?

Może posiadacze Ryża się wypowiedzą czy u nich patch na motywy działa czy trzeba coś dodatkowo zrobić.

Bo przykładowo na romie 3.11.29, który mam na Tablecie GT-P1000 najnowszy WSM i Mi-tool nie dał rady musiałem do nich doinstalować aplikację ThemeAuthorization.apk, włączyć ją w WSM oraz w WSM ustawić dodatkowo aby korzystał z magazynu Xposed.

Po tym zabiegu motywy śmigają :cool:

Zrób zrzuty z pierwszej strony WSM oraz ze strony z zakładką w Sieci, aby zaobaczyć jakie masz wersje.
tapatalk32.png

Edytowane przez Renegade
  • 0
Opublikowano (edytowane)

Może chodzi o włączenie pogody w motywach.

Motywy>kategorie>własne>ekran blokady>własne w sekcji weather w punkcie use weather provided by wybrać pogodę bz.

Edytowane przez Aquila
  • 0
Opublikowano

No właśnie w tym problem że ikonke "własne", mam nie aktywną :(. Na dodatek po dzisiejszej aktualizacji, pogoda BZ cały czas wyświetla mi nocną tapetę :(

• 0
Opublikowano (edytowane)

Aż zainstalowałem i faktycznie przycisk własne nieaktywny czyli nie można konfigurować ale u mnie pogoda jest. A musi być ten motyw? Np. THfs Advased weather jest imho super. Wygląda u mnie tak:

post-2289-0-69250200-1399693930_thumb.pnpost-2289-0-49350100-1399693013_thumb.pn

Tylko ja mam tutaj THL W200? ;)

Edytowane przez Aquila
  • 0
Opublikowano

U mnie pogoda nie działa na blokadzie ze wzorem (nie ma ikon pogody, tylko zegar, "własne" w motywach blokady nieaktywne). Po przełączeniu na odblokowanie przez "przesunięcie" wszystko gra - jest pogoda, ekran blokady można konfigurować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...