Ralph Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Odebrałem z poczty wraz z inną przesyłką (polecany uchwyt samochodowy Nokia CR-123). Procedurę naklejana przekładam na wieczór po kąpieli
Abel11 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Odebrałem szkło od Lalo w środku dodatkowo 2 naklejki Miui Polska, czego się nie spodziewałem. Mała rzecz a cieszy Przykleję w wolnym czasie i zdam relacje.
foreverfree Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Również odebrałem szkło od Lalo, w środku naklejki Miui Polska...wszystko bajka. Teraz czekam tylko na flip cover. Wielkie dzięki Lalo. Pozdrawiam
yacup Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Kable USB, ładowarka samochodowa i szkło do MI3 dotarły. Wszystko OK Szkło: 1. wrażenie takie jakby ekran był oryginalny, bez ochrony 2. łatwość zakładania: o wiele łatwiejsze od zakładania folii ochronnej 3. paluchy łapie o wiele słabiej niż folia (tylo co ekran bez ochrony) Kable działają Ładowarka: jeszcze nie ładowałem w samochodzie ale też pewnie działa
Marian_K Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Moje szkiełko też dotarło. Towar i sprzedający pierwsza klasa! Nie wyobrażam sobie teraz jakiegokolwiek telefonu bez takiego szkiełka.
madden Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Kupiłem u Lalo szkło hartowane i tylną obudowę (szara 'antypoślizgowa') do mi2s. Wszystko oryginalne, bardzo dobrej jakości. Szkło rzeczywiście bardzo trudno zarysować! Dzięki za udaną transakcję!
lucas7911 Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Ok szkiełko naklejone, na szczęście żaden paproch się nie dostał, dotyk rewelacja, nie ma żadnej różnicy, pod szkłem trochę poziomych paseczków, to chyba ten klej co musi się rozpuścić w ciągu dwóch dni jak pisało wcześniej.Czekam teraz na Etui Nillkina
foreverfree Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Kupiony pokrowiec filip cover do Mi3 od Lalo. Wygląda bardzo fajnie i jest bardzo dobrze dopasowany do telefonu . Wszystko elegancko. Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam
romeo-sky Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Witam forumowiczów. Zamówiłem u Lalo, 2szt. szkła 0,2 mm dla Hongmi, aktualnie założone na jednym telefonie. Raz - szybka i sprawna transakcja Dwa - szybka i prosta instalacja szkiełka /w łazience/ Trzy - dotyk bez zmian oraz w moim odczuciu, mniej podatne na "mazanie się" 3 x tak = zdecydowanie polecam. have fun
sieniuss Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Jutro zamawiam szkiełko do Note 2 i G2 oraz słuchawki Piston v2. Ciekawe jak szkiełko będzie wyglądać a słuchawki grać Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
marcus104 Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Zamówiłem słuchawki Xiaomi Piston v.2, grają wyrąbiście. Paczuszka prosto od żółtych braci, przywędrowała na mój adres. Lalo podał mi trackingi do śledzenia, ale też informował mnie na bieżąco co i jak, Słuchawki orginalne i warto było poczekać. Kupując od Lalo masz pewność orginału produktu i dobrego kontaktu. Gorąco polecam.
Robert Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Na wstępie dodam, że nie mam zastrzeżeń do zamówienia szkła, moja wina, że tego wcześniej nie sprawdziłem, dopiero jak kuzyn odebrał ode mnie szkło okazało się że (zdjęcia poniżej) http://imgur.com/a/mgs3Y#0
Lalo Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Na wstępie dodam, że nie mam zastrzeżeń do zamówienia szkła, moja wina, że tego wcześniej nie sprawdziłem, dopiero jak kuzyn odebrał ode mnie szkło okazało się że (zdjęcia poniżej) http://imgur.com/a/mgs3Y#0 Nie wiem o co chodzi... Czy takie szkło przyszło? Czy ktoś to połamał? nikt nic mi nie zgłaszał... Na przyszłość, jeśli coś będzie nie tak, proszę zrobić zdjęcia dołączyć do wiadomości i wysłać mi na priv.
Robert Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Tak jak napisałem w mailu, mój błąd, że przeleżało taki okres, nie mam do Ciebie pretensji, Ty się ze wszystkiego ładnie wywiązałeś Chciałem tylko pokazać jak fajnie wygląda takie szkiełko, fajny 'pajączek' p.s. nowe już zamówione, póki co mam matową folię, ale wolę szkło, bezpieczniej
Robbo Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Naklej takie kuzynowi i powiedz, że telefon Ci upadł. 1 kwietnia już blisko Ja i G2
zgred83 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 A mi w tygodniu przyszło eleganckie szkiełko nie popękane. Łatwo się nakleja i praktycznie nie widać szkła na telefonie. Dzięki
lucas7911 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Etui Nillkina dotarło, super wykonanie, po założeniu pewnie trzyma, i ta lekko chropowata faktura ( jednak oryginalnie MI3 jest trochę dla mnie za śliski ), pasuje idealnie, a materiał widać że nie jest to tani plastik, w zestawie jest też folia na ekran i ściereczka. W połączeniu z szkiełkiem 0,3mm tworzy fajną osłonę telefonu.
Robert Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Przesyłka do mnie dotarła Lalo, cała i zdrowa - dziękuję
lahcim Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Dotarło i do mnie Wysłane z mojego MI 3W
MasaMasen Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Do mnie też dzisiaj szkiełko dotarło. Dziękuje i każdemu polecam zakupy u Lalo
Marian_K Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 To ja zabiorę głos jeszcze raz. Szkiełko sprawdziło się wyśmienicie - córka upuściła telefon i... szkiełko "pięknie" popękało, a telefon bez grama ryski Wszystkim niezdecydowanym szczerze polecam - za niewielkie pieniądze kupujemy sobie święty spokój. Ja zamówiłem już dwa kolejne - na wszelki wypadek Polecam i towar i sprzedawcę!!!
Robbo Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Między szkłem i klejem silikonowym jest warstwa bardzo mocnej folii. Jeżeli szkło popęka nie ma szans żeby szkło zarysowało ekran. Ja i G2
JoHnNy08PL Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Jutro zamawiam szkiełko do Note 2 i G2 oraz słuchawki Piston v2. Ciekawe jak szkiełko będzie wyglądać a słuchawki grać Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka SPen normalnie działa przez takie szkło? Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalka
lucas7911 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Nie zauważysz różnicy. Dzisiaj mój pierwszy upadek z około 1m na kafelki w sklepie - telefon upadł na górny narożnik a potem na tył na szczęście Nillkin był już założony - i żadnych obrażeń nie doznał ( W MI3 narożniki telefonu są osłonięte przez etui)
woofe2r Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Kupiłem od Lalo szkło do Mi2S. List przyszedł błyskawicznie, szkło przylega idealnie. Dużo lepsze niż oryginalna folia z ibuygou:) Po naklejeniu nic nie widać, wygląda jak goły ekran, palce przesuwają się dużo lżej. Folia mi starczyła na jakieś 4 miesiące, zobaczymy jak będzie ze szkłem. Dzięki Lalo:)
kulig007 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Folia mi starczyła na jakieś 4 miesiące, zobaczymy jak będzie ze szkłem. No jak zajechałbyś szkiełko normalnym użytkowaniem, to wręczyłbym Ci medal Jedynym powodem do wymiany szkła ochronnego, będzie wcześniejsze spotkanie telefonu/ekranu z podłogą. Raczej innej opcji nie widzę, by sama z siebie odpadła
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Tydzień temu dostałem szkiełko do Mi2S, dzisiaj sobie przykleiłem. Faktycznie się nie rysuje, bo nawet w jednym rogu spróbowałem porysować czymś lekko ostrym i nic a na starej folii aż było widać rysy...Więc szybka spełnia zadanie, tylko nie wiem czy się kiedyś odklei Jestem zadowolony.
Robbo Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Odklei się. Nie jest przyklejone tylko przyssane. Ja i G2
Daemos Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Szkło dotarło błyskawicznie no i oczywiście jest najwyższej jakości
sieniuss Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Szkła i sluchawki dotarły. Wszystko pięknie, w dodatku otrzymałem Pistony v2.1 100% polecam być może niedługo pomożesz mi przy zamówieniu telefonu Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
magicmike Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 zamawialem u lalo kilka razy. kontakt bardzo dobry, szybka reakcja wszystko bezproblemowo jedyny zarzut to ze dlugo trzeba czekac na przesylke z dalekiego wschodu na ale coz to raczej problem z tym ze karawana dosyc dlugo wedruje
krzysztof798 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Nabyłem u Lalo słuchawki pistony. Wielkie dzięki. Wszystko zgodnie z uzgodnieniami. Tak btw, miałem wątpliwą przyjemność porównania oryginalnych słuchawek od Lalo z podróbą kupioną na allegro. Główny problem z fake piston jest bardzo słaby mikrofon. Rozmówca cie słyszy jakbyś stał 2 m od aparatu. Przy oryginalnych słuchawkach rozmówca nie wykrywa, kiedy masz słuchawki, a kiedy nie.
glaedrem Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opinie na temat moderatora na naszym forum, a także sprzedawcy - Lalo. Sprzedawane produkty: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=191274 Komentarze na Allegro: http://allegro.pl/show_user.php?uid=191274 Oferta szkła hartowane: http://miuipolska.pl/forum/topic/1689-hartowane-szk%C5%82o-do-xiaomi-samsung-htc-sony-iphone-etc/ Oferta oryginalne akcesoria Xiaomi: http://miuipolska.pl/forum/topic/1533-xiaomi-akcesoria-pokrowce-klapki-baterie-s%C5%82uchawki-etc/
lucas7911 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opinie na Allegro w pełni zasłużone
Rekomendowane odpowiedzi