Klapslock Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 Prawda lecz to jest szkło. Można zgryzc w zębie i się przekonac, przy uszkodzeniu szkła na zdjęciu sobie ręce pocialem Okej, nie spieram się. Nie miałem jeszcze tego "czegoś" w rękach więc wierzę ci na słowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robbo Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 To jest to samo co Dragontail tylko wzmocnione folią z warstwą silikonu. Ja i G2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IssLance Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 polecam tego pana. nie będę wychwalał już produktów, napiszę tylko, że sprzedają oryginalne, chciałem jedynie pochwalić sposób załatwiania spraw z kupującym. zamówiłem powerbank xiaomi wraz z pokrowcem od robbo, a następnie szkło hartowane od lalo. po opłaceniu przesyłki okazało się, że zapłaciłem 5zł więcej niż powinienem. zaproponowano mi mikeya w tej cenie z czego jestem bardzo zadowolony. przesyłka została wysłana paczką 24 około 12-13 w poniedziałek, a dzisiaj rano miałem ją już u siebie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts