Jogutek Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Witam. Chciałbym zakupić to na telefon: plecki. Ale wyczytałem w internecie, że zdejmując tą obudowę tracimy gwarancję. Czy tak naprawdę jest? Bardzo chciałem mieć czarny ten telefon, ale niestety był tylko biały. Czy mogę bez konsekwencji sobie to kupić i założyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergmen Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 najlepiej spytać o to w miejscu gdzie się kupiło telefon. To nie zależy od opinii forumowiczów tylko od sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kluczus Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Witam. Chciałbym zakupić to na telefon: plecki. Ale wyczytałem w internecie, że zdejmując tą obudowę tracimy gwarancję. Czy tak naprawdę jest? Bardzo chciałem mieć czarny ten telefon, ale niestety był tylko biały. Czy mogę bez konsekwencji sobie to kupić i założyć?A jak niby mają sprawdzić czy zmieniłeś plecki? Przecież to kawałek plastiku z kilkoma zatrzaskami. Przykładasz przyssawkę i ściągasz bez problemu.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poohacz79 Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Tylko użyj przyssawki. Zmniejsza to ryzyko połamania zaczepów. Gwarancji nie tracisz. Tracisz dopiero po ruszeniu plomb, które są na śrubach mocujące plastikowe osłonki ale dopiero pod pleckami. A i te można umiejętnie odkleić i ponownie nakleić Link to comment Share on other sites More sharing options...
miszowaty Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Dnia 13.03.2017 o 00:04, bergmen napisał: najlepiej spytać o to w miejscu gdzie się kupiło telefon. To nie zależy od opinii forumowiczów tylko od sklepu. Dobre sobie. Nie popadajmy w skrajności. Nawet jak sklep napisze że tracimy gwarancje trzeba dochodzić swoich praw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts