webikos Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Witam, posiadam telefon Mi4 i korci mnie, żeby zmienić dźwięk blokowania jak i odblokowywania. Czy jest to możliwe do zmiany? ROM : MIUI 8 Global 7.3.9
0 Acid Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Jak masz Globala to nie. Prędzej na miuipolska to z twrp sobie podmienisz przez adb każdy plik systemowy w kilka sekund. Z Mi5
0 FloWirus Opublikowano 13 Marca 2017 Opublikowano 13 Marca 2017 Ja w swoim R3s podmieniłem pliki z poziomu systemu. Root i eksplorator plików z uprawnieniami SU. Podmieniłem pliki, reset i działa. Tak samo podmieniłem dźwięki dla podłączenia / odłączenia ładowarki
0 webikos Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Opublikowano 13 Marca 2017 bądź mądry i zrób tutaj roota. jak zagłębiłem się w tym temacie (wcale nie daleko, bo się w pewnym momencie za głowę złapałem), to wiem tyle, że trzeba zmienić ROM, a jak się mylę to zaraz tutaj poszukam jak zrobić owego roota.
0 rock'n'rolla Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Ściągasz SuperSU w pliku zip z TEJ strony. Uruchsmiasz telefon w trybie recovery - ustawienia -> informacje o telefonie -> aktualizacja - > trzy kropki na górze. W trybie recovery wybjerasz install i wskazujesz plik zip.
0 maszkara72 Opublikowano 19 Marca 2017 Opublikowano 19 Marca 2017 Dnia 14.03.2017 o 19:44, rock'n'rolla napisał: Ściągasz SuperSU w pliku zip z TEJ strony. Uruchsmiasz telefon w trybie recovery - ustawienia -> informacje o telefonie -> aktualizacja - > trzy kropki na górze. W trybie recovery wybjerasz install i wskazujesz plik zip. I po tym mam już roota? To takie proste?Może też zrobię.
0 RegimeOfTerror Opublikowano 19 Marca 2017 Opublikowano 19 Marca 2017 @rock'n'rolla no ale to na xiaomi.eu chyba, nie na Globalu. @maszkara72 no na xiaomi.eu jest to takie proste
Pytanie
webikos
Witam, posiadam telefon Mi4 i korci mnie, żeby zmienić dźwięk blokowania jak i odblokowywania. Czy jest to możliwe do zmiany? ROM : MIUI 8 Global 7.3.9
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi