mis_82 Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Czy też tak macie że podczas zwiększania/zmniejszania pasek przeskakuje o dany segment i nie ma płynnej regulacji głośności. Chodzi mi o to że np grając w grę chcę mieć bardzo cicho żeby lekko było słychać, niestety ostatnia z najniższych skal jest na tyle głośna że i tak gram na wyłączonym dźwięku. MIUI 8.1.2.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paralemptor Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Tak, najniższy poziom głośności wydaje mi się być nieco zbyt wysoki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
@GUTEK@ Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Można użyć Xposed i modułów w którymś dla MIUI widziałem możliwość ustawienia więcej kroków głośności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mis_82 Posted March 8, 2017 Author Share Posted March 8, 2017 Dnia 7.03.2017 o 12:45, paralemptor napisał: Tak, najniższy poziom głośności wydaje mi się być nieco zbyt wysoki. Powiem tak że jest tak głośno że rzadko przekraczam drugi próg głośności. Dnia 7.03.2017 o 15:24, @GUTEK@ napisał: Można użyć Xposed i modułów w którymś dla MIUI widziałem możliwość ustawienia więcej kroków głośności. Mam nadzieję że w kolejnych wersjach MIUI to jakoś naprawią bo to chyba proste dla nich do wyeliminowania a mogło by znacznie ułatwić życie. Dziękuję za pomysł z Xposed ale chyba nie będę się bawił w takie cuda. Nigdy tego nie robiłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz.ur Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Można dodać więcej stopni głośności ale minimalny poziom głośności i tak pozostaje taki sam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts