Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dwóch dni mam irytujący problem z telefonem, przy każdym wyjściu z aplikacji do pulpitu następuje jego ładowanie. Do tej pory nie miałem takich problemów, telefon działał płynnie.

Może ktoś z was doświadczył czegoś podobnego i ma rozwiązanie na ten irytujący, bardzo, problem.

Soft 7.2.16. W autostart brak programów, wszystko co nieużywane jest zamykane.

Opublikowano

Przy przewijaniu pulpitów występują niewielkie przycinki. Nie było tego. To co u miui mnie skusiło to płynność, a w tym momencie tego nie ma.

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ok, już działam. Dam znać jaki efekt uzyskałem.

Niestety, dalej lipa 🤔

Opublikowano

aktualizowałeś telefon ? jeżeli tak - to znaczy, że ostatnia aktualizacja coś "źle" wniosła, poczekaj na kolejna zobacz sprawdź.

ps.

Android 7.0 ?

Opublikowano
1 godzinę temu, tomayw napisał:

a jaki masz telefon ?

Nie, żebym się czepiał ale jak napisał wątek w dziale o mi4c to jest raczej wiadome, że o ten model chodzi.

• Like 1
Opublikowano

Niestety dalej lipa.
Przeinstalowanie softu mi nie pomogło. Wygląda jakby jakiś proces obciążał, procesor, cały system. Jak to sprawdzić?

Albo procek do tego stopnia zwalnia, że tak się to objawia.

Opublikowano
Ja miałem to samo. Dzisiaj zmieniłem efekt na obracanie z kostki. Jak jest efekt kostki to pulpit gdzie było dużo ikon, lekko się przycinał.

O. O tym samym pisałem. ROM na Android 7 się tnie na kostce.
Opublikowano

A jak wam działa animacja kręcącego się kółeczka podczas oczekiwania na coś? Najprościej to sprawdzić np wpisując jakiś kod do sprawdzania stanu konta/pakietu internetowego. np *101#. U mnie nie jest ona idealnie płynna, tylko tak to kółeczko "klatkuje". 

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...