NotExist Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Witam Mam pytanie odnośnie modyfikacji aplikacji czy dało by radę zmienić serwer pobierania okładek do albumów ? Oczywiście w opcjach nie ma takiej opcji ale czy jest możliwa zmiana poprzez "wyciągnięcia" aplikacji i modyfikacji jej plików konfiguracyjnych ? Odtwarzacz ten bardzo przypadł mi do gustu jak by jeszcze z tymi okładkami sobie radził ewentualnie jeszcze z lepszą modyfikacją tagów to byłby dla mnie idealny
NotExist Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2014 No trudno trzeba żyć z tym co się ma Talkowane z mojego Redmi
szamanek Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 https://play.google.com/store/apps/deta ... rart&hl=pl Może to Ci pomoże.
AmyS Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Jest inne rozwiązanie. Od dawna je stosuję. Dla każdego pliku samemu przypisz odpowiednią okładkę. Ja dla pewności każdy utwór trzymam w osobnym folderze, jeśli słuchasz różnych kawałków, a nie całych albumów. W poprzednim telefonie miałem coś takiego, że jeśli kilka utworów miały w tagach ten sam album, ale różne okładki, to odtwarzacz wczytał pierwszą lepszą i pokazywał ją przy innych piosenkach z tą samą nazwą albumu. Rozwiązanie to jest na tyle dobre, że masz prawidłowe okładki i i w dobrej jakości, oczywiście zależy jaką okładkę przypiszesz Osobiście do edycji tagów wykorzystuję program Mp3tag, ale są też i inne. Niżej przykład jak to u mnie wygląda
GeoT Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Robię dokładnie tak samo. Zresztą mam może trochę hopla na punkcie porządku w plikach z muzyką ale dzięki temu dobrze to wygląda
AmyS Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgadza się @GeoT, tak samo robię, bo lubię mieć porządek
NotExist Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Właśnie mam też jak GeoT porządek musi być i mam też hopla na punkcie jakości pixelowa okładka czy słabej jakości utwory drażnią mnie Talkowane z mojego Redmi
lucas7911 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Ja również każdy utwór edytuję zmieniając tagi programem mp3tag i dodaje swoje okładki znalezione w necie
GeoT Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Ale tu nie chodzi tylko o okładki. Wykonawca, data publikacji, kto jest kompozytorem, autor tekstu, nry ścieżek, typ muzyki i inne głupoty Do tego wszystko we flac. Pisałem że mam hopla?
NotExist Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2014 FLAC nie ma to jak bezstratny format pliku jak dotrze do mnie większa karta pamięci to i FLAC się nie jeden znajdzie Talkowane z mojego Redmi
AmyS Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ale tu nie chodzi tylko o okładki. Wykonawca, data publikacji, kto jest kompozytorem, autor tekstu, nry ścieżek, typ muzyki i inne głupoty Do tego wszystko we flac. Pisałem że mam hopla? To nie, aż takiego hopla to nie mam Ja tylko w tagach dodaję wykonawcę, nazwę utworu i albumu oraz okładkę. Co do flaców to przerabiam je na mp3 320 kbps, bo mam 16 GB wersję MI-2S, więc dość ograniczoną pojemność
Rekomendowane odpowiedzi