Skocz do zawartości

[Ankieta] Jaki telefon Xiaomi posiadasz?

Posiadam następujacy telefon:  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Posiadam następujacy telefon:

• MI1 / MI1s
      0
    • MI2 / MI2s
      17
    • MI2a
      2
    • MI3
      11
    • Red Rice (Hongmi/Redmi)
      12
    • Redmi 1s (Snapdragon 400)
      1
    • Redmi Note
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pochwalcie się, jaki telefon posiadacie.

Zobaczymy ilu nas jest i jak wygląda procentowo udział poszczególnych modeli na na naszym forum.

- Można wybrać maksymalnie 2 modele (najczęściej przez nas używane)

- Można zmieniać swój wybór (jeśli np zmienimy telefon na inny)

Opublikowano

Sugeruję małą poprawkę. M1 i M1S to w zasadzie to samo. I nikt tutaj nie ma M1. Lepiej połączyć. A Mi2S i MI2A dać osobno bo to dwa różne telefony.

Opublikowano

Pewnie teraz, to tylko admin albo moderator działu może to zmienić, raczej już nie autor ankiety :)

Poproszę o opcję :

- Mam telefon innego producenta

Opublikowano

No poprawiłem, ale nie trzeba resetować, bo można zmieniać swój wybór więc wystarczy tylko poprawić jeśli głos znikł :)

Opublikowano

Ok zmieniłem ankietę bo głosujący nie umieją czegoś tak prostego ogarnąć. Wywaliłem MI3S. Nie ma MI3S jeszcze więc to logiczne że nie ma w ankiecie.

Poprawiłem też nazwy telefonów. Ponadto temat jest o telefonach Xiaomi więc po co wybory, że ktoś posiada nie-Xiaomi? Jak nie macie Xiaomi to nie głosujecie.

Ew. niech ktoś zrobi ankietę w temacie obok o innych telefonach.

Opublikowano

Telefony, które niebawem będą dostępne, ale teraz ich nie ma dodałem specjalnie, by ankieta była aktualna długi czas. Ktoś kupujący MI3s rezygnuje z MI2 czy RedRice a to już polepsza dokładność wyniku. Dlatego jak tylko pojawi się nowy model -prosiłbym o dodanie go do ankiety, a samą ankietę przypiąć w widocznym miejscu :)

Zatem przyda się druga ankieta z wyborem samych marek.

Opublikowano

Mi się wydaje że głosy się pomieszały przez zmianę nazw. Zmieniła się wtedy też kolejność a głosy zostały przy starych pozycjach.

Co nie zmienia faktu że modeli nowych bym nie dodawał dopóki nie trafią do sprzedaży.

Opublikowano

Mi-2, 32GB, Stock.

Jeżeli nie ma w ankiecie Mi-3s to proponuję zdjąć też Note, dopiero jak ktoś kupi to się dołoży :)

PS. Ewentualnie można dać news na głównej by do większej ilości osób to trafiło.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...