Amadeo Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Witam. Wczoraj odebrałem swojego Redmi 4 pro. Postanowilem zostawić na razie rom global ponieważ wydaje mi sie odpowiedni spolszczony do codziennego użytkowania jednak napotkałem problem. mianowicie kiedy wchodzimy w utawienia: ekran blokady i odcisk palca i tam mamy do wyboru wybierz ekran blokady lub dodaj odcisk palca. kiedy chcemy dodac odcisk palca menu prowadzii nas do wyboru ekranu blokady. i tam mamy wzór, pin i hasło. o palcu ani słowa. Ani widu ani słychu. spotkął sie ktos z takim problemem>???
Zexon72 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 3 minuty temu, Amadeo napisał: Witam. Wczoraj odebrałem swojego Redmi 4 pro. Postanowilem zostawić na razie rom global ponieważ wydaje mi sie odpowiedni spolszczony do codziennego użytkowania O i właśnie tutaj szukaj źródeł swojego problemu
gurek Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Pewnie nie masz globalnego romu, tylko "global" rom. Dodatkowo aby dodać odcisk palca, należy skonfigurować wzór, pin lub hasło na wypadek awarii czytnika. Edytowane 20 Stycznia 2017 przez gurek
si3wc4 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 W oficjalnym GLOBALU powinieneś mieć: ustawienia -> ekran blokady i odcisku palca -> ekran blokady i odcisk palca i tam powinna być opcja dodaj odcisk palca. Jeśli tak nie masz to czeka Cię instalacja oficjalnego oprogramowania.
joljol Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Nie ma globala dla tego modelu, Koszystaj z instrukcji na forum i wgraj miui polska Edytowane 20 Stycznia 2017 przez joljol
Umik Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 5 godzin temu, joljol napisał: Nie ma globala dla tego modelu, Oj poczytaj i sprawdź ta informację 19 godzin temu, gurek napisał: Dodatkowo aby dodać odcisk palca, należy skonfigurować wzór, pin lub hasło na wypadek awarii czytnika. A z tym się w pełni zgodzę.
dudek Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Jest GLOBAL od kilku dni. U mnie wszystko działa. Na pewno masz oficjalny GLOBAL? Może masz sMIUI?
joljol Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 4 godziny temu, Umik napisał: Oj poczytaj i sprawdź ta informację A z tym się w pełni zgodzę. Faktycznie, kilka dni nie śledziłem forum
Amadeo Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2017 jest global. faktycznie żeby dodac odcisk palca trzeba najpierw dodac symbol albo pin i dopiero dochodzi opcja ze skanowaniem palca. wszystko gra. dzieki
mrosi Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi