Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zamknąć drugi profil/przestrzeń. Weszłam tam przez nieuwagę i teraz ciągle to widnieje na pasku. Nie mogę tego wyłączyć.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
W prawym górnym rogu powinien być kosz. Jak go klikniesz to poprosi o hasło do konta Mi i po wpisaniu można to wywalić.

Nie mam czegoś takiego.

Opublikowano
2 minuty temu, mirela napisał:

Nie mam czegoś takiego.

Musi być usuwanie drugiej przestrzeni, już jedna znajoma która nieświadomie sobie to ustawiła wykasowała, ale było potrzebne podanie hasła do konta.

Opublikowano

Bo trzeba ten profil stworzyć do końca, żeby go usunąć. Taki niedokończony nie da się skasować.

Niniejszy post powstał przy użyciu Redmi 3.

Opublikowano

Sprawdziłem u siebie i jest tak jak mówi FromWP. Ustawienia -> Druga przestrzeń i prawy górny róg jest ikonka kosza. Inny sposób to gdy jesteś w drugiej przestrzeni, naciśnij ikonkę na pulpicie "Zarządzaj" i potem na samym dole jest "Usuń drugą przestrzeń". Zamiast przestrzeń może być profil.

Opublikowano
Bo trzeba ten profil stworzyć do końca, żeby go usunąć. Taki niedokończony nie da się skasować.

Niniejszy post powstał przy użyciu Redmi 3.

Może w tym problem....

Może w tym problem....

Zrobione!!!! Dziekuje baaardzo !!!

Sprawdziłem u siebie i jest tak jak mówi FromWP. Ustawienia -> Druga przestrzeń i prawy górny róg jest ikonka kosza. Inny sposób to gdy jesteś w drugiej przestrzeni, naciśnij ikonkę na pulpicie "Zarządzaj" i potem na samym dole jest "Usuń drugą przestrzeń". Zamiast przestrzeń może być profil.

Faktycznie, gdy stworzylam drugi profil do konca, to dopiero udalo mi sie go usunac....
Dziekuje za porady !!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...