mirela Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Jak zamknąć drugi profil/przestrzeń. Weszłam tam przez nieuwagę i teraz ciągle to widnieje na pasku. Nie mogę tego wyłączyć.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
FromWP Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 W prawym górnym rogu powinien być kosz. Jak go klikniesz to poprosi o hasło do konta Mi i po wpisaniu można to wywalić.
mirela Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2017 W prawym górnym rogu powinien być kosz. Jak go klikniesz to poprosi o hasło do konta Mi i po wpisaniu można to wywalić.Nie mam czegoś takiego.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
FromWP Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 2 minuty temu, mirela napisał: Nie mam czegoś takiego. Musi być usuwanie drugiej przestrzeni, już jedna znajoma która nieświadomie sobie to ustawiła wykasowała, ale było potrzebne podanie hasła do konta.
ahr Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Bo trzeba ten profil stworzyć do końca, żeby go usunąć. Taki niedokończony nie da się skasować.Niniejszy post powstał przy użyciu Redmi 3.
Pepso94 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Sprawdziłem u siebie i jest tak jak mówi FromWP. Ustawienia -> Druga przestrzeń i prawy górny róg jest ikonka kosza. Inny sposób to gdy jesteś w drugiej przestrzeni, naciśnij ikonkę na pulpicie "Zarządzaj" i potem na samym dole jest "Usuń drugą przestrzeń". Zamiast przestrzeń może być profil.
mirela Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2017 Bo trzeba ten profil stworzyć do końca, żeby go usunąć. Taki niedokończony nie da się skasować.Niniejszy post powstał przy użyciu Redmi 3.Może w tym problem....Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu TapatalkaMoże w tym problem....Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu TapatalkaZrobione!!!! Dziekuje baaardzo !!!Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Sprawdziłem u siebie i jest tak jak mówi FromWP. Ustawienia -> Druga przestrzeń i prawy górny róg jest ikonka kosza. Inny sposób to gdy jesteś w drugiej przestrzeni, naciśnij ikonkę na pulpicie "Zarządzaj" i potem na samym dole jest "Usuń drugą przestrzeń". Zamiast przestrzeń może być profil.Faktycznie, gdy stworzylam drugi profil do konca, to dopiero udalo mi sie go usunac....Dziekuje za porady !!!! Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi