Vergiliusz Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Czy są może jakieś potwierdzone informacje o tym iż nasze telefony jeżeli nie w pierwszej partii o której pisał @Acid czyli cała seria MI dostanie MIUI9? Oczywiście nikt nie wyczaruje takich informacji ale może ktoś gdzieś coś znalazł. Bo jeżeli to co napisał @Acid jest jedyną listą przewidzianych urządzeń do MIUI9 na daną chwilę to możemy obejść się smakiem.
Vergiliusz Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2016 (edytowane) No fakt bardzo prawdopodobne że jest tak jak piszesz..połączyłem dwie informacje w jedną i stworzyłem plotkę.. O ile w przypadku MIUI android często nie ma znaczenia bo nakładka często wybiega w przyszłość i ma rozwiązania o których google nie pomyśli w danej chwili to Xiaomi zastosuje ich odpowiednik w nowszej wersji nakładki. Zatem moje poprawione pytanie powinno wyglądać: Czy ktoś ma informację wyszperana gdzieś w necie czy Redmi3 może liczyć na MIUI9? Edytowane 19 Grudnia 2016 przez Vergiliusz
Vergiliusz Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2016 @Redmi2 dzięki, Twoja odpowiedź pojawiła się zanim napisałem posta powyżej
tofic Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Nie wiem na ile to prawdziwa informacja http://xiaomiadvices.com/miui-9-release-date-details/
Vergiliusz Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Opublikowano 7 Marca 2017 14 godzin temu, tofic napisał: Nie wiem na ile to prawdziwa informacja http://xiaomiadvices.com/miui-9-release-date-details/ Ta bzdura była już zanim napisałem posta. Na oficjalnym forum MIUI znalazłem gdzieś informację że wszystkie urządzenia powinny dostać MIUI9 ale nie każde aktualizację androida. Jeżeli nie wprowadzał w błąd to może w czerwcu pojawi się coś oficjalnego, być może tak jak w przypadku MIUI8 dopiero oficjalne bety a pełna wersja stabilna może....może tak mi się wydaje we wrześniu albo później.
Dukee Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Do tej pory bezproblemowo kazdy telefon dostawał nowe Miui, lecz nie każdy nowego andka. Mam nadzieję, że i tym razem będzie tak samo. Jak wiadomo nie wersja androida jest najważniejsza w przypadku Miui. Druga sprawa, to nowy android i nowe problemy. Mi5 dostał Nougata i do tej pory boryka się z błędami. Użytkownicy cały czas narzekają.
Kosarz5 Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 Do tej pory bezproblemowo kazdy telefon dostawał nowe Miui, lecz nie każdy nowego andka. Mam nadzieję, że i tym razem będzie tak samo. Jak wiadomo nie wersja androida jest najważniejsza w przypadku Miui. Druga sprawa, to nowy android i nowe problemy. Mi5 dostał Nougata i do tej pory boryka się z błędami. Użytkownicy cały czas narzekają.Tak, ale im wyższy numerek Androida,tym dłuższe wsparcie dla aplikacji.Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi