Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy są może jakieś potwierdzone informacje o tym iż nasze telefony jeżeli nie w pierwszej partii o której pisał @Acid czyli cała seria MI dostanie MIUI9?

Oczywiście nikt nie wyczaruje takich informacji ale może ktoś gdzieś coś znalazł. Bo jeżeli to co napisał @Acid jest jedyną listą przewidzianych urządzeń do MIUI9 na daną chwilę to możemy obejść się smakiem.

Opublikowano (edytowane)

No fakt bardzo prawdopodobne że jest tak jak piszesz..połączyłem dwie informacje w jedną i stworzyłem plotkę..

O ile w przypadku MIUI android często nie ma znaczenia bo nakładka często wybiega w przyszłość i ma rozwiązania o których google nie pomyśli w danej chwili to Xiaomi zastosuje ich odpowiednik w nowszej wersji nakładki.

Zatem moje poprawione pytanie powinno wyglądać: Czy ktoś ma informację wyszperana gdzieś w necie czy Redmi3 może liczyć na MIUI9?

Edytowane przez Vergiliusz
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
14 godzin temu, tofic napisał:

Nie wiem na ile to prawdziwa informacja  http://xiaomiadvices.com/miui-9-release-date-details/

Ta bzdura była już zanim napisałem posta. Na oficjalnym forum MIUI znalazłem gdzieś informację że wszystkie urządzenia powinny dostać MIUI9 ale nie każde aktualizację androida.

Jeżeli nie wprowadzał w błąd to może w czerwcu pojawi się coś oficjalnego, być może tak jak w przypadku MIUI8 dopiero oficjalne bety a pełna wersja stabilna może....może tak mi się wydaje we wrześniu albo później.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Do tej pory bezproblemowo kazdy telefon dostawał nowe Miui, lecz nie każdy nowego andka. Mam nadzieję, że i tym razem będzie tak samo. Jak wiadomo nie wersja androida jest najważniejsza w przypadku Miui. Druga sprawa, to nowy android i nowe problemy. Mi5 dostał Nougata i do tej pory boryka się z błędami. Użytkownicy cały czas narzekają.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Do tej pory bezproblemowo kazdy telefon dostawał nowe Miui, lecz nie każdy nowego andka. Mam nadzieję, że i tym razem będzie tak samo. Jak wiadomo nie wersja androida jest najważniejsza w przypadku Miui. Druga sprawa, to nowy android i nowe problemy. Mi5 dostał Nougata i do tej pory boryka się z błędami. Użytkownicy cały czas narzekają.

Tak, ale im wyższy numerek Androida,tym dłuższe wsparcie dla aplikacji.

Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...