Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Udało mi się wgrać MIUI 8 na nowego Redmi Note 3 Pro lecz telefon zatrzymał mnie na "samouczku" gdzie nie daje mi się zalogować na konto Xiaomi. Nie pozwala również pominąć tego kroku i pokazuje się komunikat o błędzie weryfikacji. Jedyną radę jaką znalazłem na mój problem to próbować do skutku, aczkolwiek próbuje już trzecią godzinę i nadal to samo

Edytowane przez Xanxus
Opublikowano
6 minut temu, Xanxus napisał:

Udało mi się wgrać MIUI 8 na nowego RN3P lecz telefon zatrzymał mnie na "samouczku" gdzie nie daje mi się zalogować na konto Xiaomi. Nie pozwala również pominąć tego kroku i pokazuje się komunikat o błędzie weryfikacji. Jedyną radę jaką znalazłem na mój problem to próbować do skutku, aczkolwiek próbuje już trzecią godzinę i nadal to samo

Chyba musisz uzbroić się w cierpliwość bo Chińczykom znowu serwery padły i tu chyba jest problem.

• Like 1
Opublikowano

Te serwery to chyba ledwo zipią. 

Dziś miałem duży problem, żeby wylogować się ze swoich kont xiaomi na 2ch telefonach klientów..  No co się nakląłem to masakra. 

• Like 1
Opublikowano

Ale o dziwo chmura działa normalnie, przed chwilą sprawdzałem i nawet bez większych problemów skasowałem kopię starego telefonu z poziomu telefonu. 

Opublikowano

Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.

Ponadto uściślij jaki masz model telefonu.

Opublikowano

No i nie wiem dziś próbowałem znów i nadal to samo, nie daje ominąć i nadal pokazuje ten sam błąd lecz teraz pokazał mi opcje wysłania sms'a z weryfikacją lokalizacji lecz to też nic nie dało. Jestem już kompletnie zgubiony i nie wiem co z tym zrobić... ma ktoś jakieś rady?

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...