Xanxus Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 (edited) Udało mi się wgrać MIUI 8 na nowego Redmi Note 3 Pro lecz telefon zatrzymał mnie na "samouczku" gdzie nie daje mi się zalogować na konto Xiaomi. Nie pozwala również pominąć tego kroku i pokazuje się komunikat o błędzie weryfikacji. Jedyną radę jaką znalazłem na mój problem to próbować do skutku, aczkolwiek próbuje już trzecią godzinę i nadal to samo Edited November 28, 2016 by Xanxus Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 6 minut temu, Xanxus napisał: Udało mi się wgrać MIUI 8 na nowego RN3P lecz telefon zatrzymał mnie na "samouczku" gdzie nie daje mi się zalogować na konto Xiaomi. Nie pozwala również pominąć tego kroku i pokazuje się komunikat o błędzie weryfikacji. Jedyną radę jaką znalazłem na mój problem to próbować do skutku, aczkolwiek próbuje już trzecią godzinę i nadal to samo Chyba musisz uzbroić się w cierpliwość bo Chińczykom znowu serwery padły i tu chyba jest problem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexon72 Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Te serwery to chyba ledwo zipią. Dziś miałem duży problem, żeby wylogować się ze swoich kont xiaomi na 2ch telefonach klientów.. No co się nakląłem to masakra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Ale o dziwo chmura działa normalnie, przed chwilą sprawdzałem i nawet bez większych problemów skasowałem kopię starego telefonu z poziomu telefonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukru Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Ponadto uściślij jaki masz model telefonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanxus Posted November 29, 2016 Author Share Posted November 29, 2016 No i nie wiem dziś próbowałem znów i nadal to samo, nie daje ominąć i nadal pokazuje ten sam błąd lecz teraz pokazał mi opcje wysłania sms'a z weryfikacją lokalizacji lecz to też nic nie dało. Jestem już kompletnie zgubiony i nie wiem co z tym zrobić... ma ktoś jakieś rady? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek_vn Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Mam ten sam problem jak dzisiaj mi się nie uda to wracam na globala Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
xliked Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Podstawowe pytanie, jakie to jest miui oprócz tego że w wersji 8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts