Kniro Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Witajcie, Mam problem ze sklepem google play - cały czas woła mi o uwierzytelnienie konta. Problem znika i powraca (wszystkie triki typu usunięcie danych, restart telefonu pomagają na krótką metę). Problem występuje na Redmi 2 Pro z systemem w wersji 5.1.1, MIUI w wersji 7.3.3.0 (stabilna). Wersja sklepu play 7.1.15.l-all. Szukałem na forum, ale znalazłem tylko wątek z redmi 3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 2 godziny temu, Kniro napisał: Szukałem na forum, ale znalazłem tylko wątek z redmi 3... A nie wystarczy w samych ustawieniach sklepu ustawienie, zeby nigdy nie żądało hasła? (potrzebne ponowne zalogowanie do konta googla). Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin19883 Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 To ma związek z Google Play Services i sklepem. Coś się nie aktualizowało i jest nowsze od tego drugiego. Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 6 minut temu, marcin19883 napisał: To ma związek z Google Play Services i sklepem. Coś się nie aktualizowało i jest nowsze od tego drugiego. To dwa wyjścia, ściągnij najnowszy sklep i google play services z apk mirror, lub po prostu zainstaluj nowszy rom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts