Strawqens Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Witam Orientuje się ktos, czy dostanę gdzieś szkło hartowane z matowa fakturą, tak jak to bylo w fabrycznie naklejonej folii na mi5?
MaxPrime Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Tylko na Ali znalazłem takie szkło matowe: http://pl.aliexpress.com/item/9H-Premium-Tempered-Glass-Film-For-XiaoMi-5-5-15inch-Screen-Protector-CHYI-Brand-No-Fingerprint/32624827571.html Na allegro raczej nie znajdziesz. Może byś też coś znalazł na ebay'u - ogólnie w zagranicznych sklepach internetowych bo w Polsce tego nie dostaniesz raczej.
Strawqens Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Opublikowano 17 Listopada 2016 1 godzinę temu, MaxPrime napisał: Tylko na Ali znalazłem takie szkło matowe: http://pl.aliexpress.com/item/9H-Premium-Tempered-Glass-Film-For-XiaoMi-5-5-15inch-Screen-Protector-CHYI-Brand-No-Fingerprint/32624827571.html Na allegro raczej nie znajdziesz. Może byś też coś znalazł na ebay'u - ogólnie w zagranicznych sklepach internetowych bo w Polsce tego nie dostaniesz raczej. Tylko czy te szklo z Chin dotrze do mnie w calosci
MaxPrime Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Na to chyba nikt Ci nie odpowie =/
Poohacz79 Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 4 godziny temu, Strawqens napisał: Tylko czy te szklo z Chin dotrze do mnie w calosci Ja kupiłem już kilka szkieł różnych firm z chin i za każdym razem dochodziły w całości. One mają dość mocne plastikowe opakowania.
rfilo Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Ja kupiłem to szkło z podanego linka. Czekam już ponad 2 tyg więc powinno niedługo być Podzielę się potem opinia na jego tematWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
pyzior Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) https://folie-ochronne.3mk.pl/pl/p/Xiaomi-Mi5-3mk-MATTE/32625 3Mk to raczej wysoka półka więc powinno być ok Chociaż to folia a nie szkło... Edytowane 17 Listopada 2016 przez pyzior
buG Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Ja kupiłem to szkło z podanego linka. Czekam już ponad 2 tyg więc powinno niedługo być Podzielę się potem opinia na jego tematWysłane z mojego MI 5 przy użyciu TapatalkaSiemka. Jak to szkło matowe się sprawuje?Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1
inoxman Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 Kupiłem szkło hartowane matowe z podanego linka, czekałem ok 2 tyg. przyszło całe, zapakowane w bardzo sztywne opakowanie, na Mi5 wygląda nieźle Dodam jeszcze, że szkło przyszło nie z Chin, ale ze Szwecji
rfilo Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 Siemka. Jak to szkło matowe się sprawuje?Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaTrzeba sie przyzwyczaic do niego. Pasowalo ok dopoki nie zalozylem etui i podniosło szklo do gory. Potem juz sie nie chcialo przykleić i po jakims czasie oderwałem calkiem i kupilem nillkina. Teraz nic nie odstaje Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi