Kuuubaaa Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 Witam, przed chwilą próbowałem złożyć zamówienie na xiaomi mi5 na ibuygou. Podczas wypełniania formularza natknąłem się na pole: "County/State". Trochę mnie to zszokowało jako że w polsce nie mamy stanów, a pola nie można zostawić pustego. CZy powinienem tam wpisać województwo? Z góry przepraszam za głupie pytanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
osd Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 Możesz wpisać województwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuuubaaa Posted November 12, 2016 Author Share Posted November 12, 2016 Na pewno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poohacz79 Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 Tak, na pewno. Ja wpisuję województwo i wszystko jest OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prott3 Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Ja wpisuje tam po raz drugi moją miejscowość i też jest ok.Robbie tak przy każdym zakupie (a było ich już kilkanaście) i nigdy nie było problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPreza Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Pisz województwo. Bedzie w adresie na przesyłce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts