fullrespect Posted May 20, 2017 Share Posted May 20, 2017 Zastanawiam sie nad kupnem Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Robot, http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mi-Robot-Vacuum-Cleaner-Robot---White-372010.html I nadal jestem ciekaw jak wygląda w praktyce realizacja ewentualnej naprawy gwarancyjnej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
remus Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 Mamy jakąś promocję na Redmi 4x w złotym kolorze. Najlepiej wysyłka z EU. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiontox Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 Przymierzam się do zakupu Redmi Note 4 3/32 z tego sklepu. Nadal jest notax i jeśli zamówię to nie będzie VAT-u? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CeeF Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 (edited) Ostatnio dostałem od Geekbuing maila reklamowego z takim obrazkiem: W związku z czym chciałbym się upewnić czy faktycznie jest wysyłka TAX FREE czy jednak to zwykła masówka i nic z TAX FREE w tym wypadku nie będzie. Jedyna metoda wysyłki to: Europe Airline Express (15-20 business days) Edited October 19, 2017 by CeeF Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliniak Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 Absolutnie NIE POLECAM nikomu kupować cokolwiek na tej stronie! Czekałam dwa miesiące aby dowiedzieć się, że telefon który kupiłam nie jest dostępny.. Po rozmowie na ich czacie z ludźmi którzy sami nie widzą co się tam dzieje i nic nie rozumieją dogadałam się, że zmienią kolor i wyślą po czym przychodzi mi email, że moje zamówienie jest anulowane z mojej prośby. LUDZIE! Teraz kiedy już miał przyjść po długim czasie gdzie naprawdę miałam już dość, dowiaduję sie, że muszę zapłacić vat w GB oraz możliwość zapłacenia w Polsce ponieważ mają umowę z SF EXPRESS która nilicza cła którego nie ma.. Odradzam kupowania czegokolwiek na tej stronie, ogromny chaos i oszustwa na każdym kroku. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
4DRIAN Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 Dnia 23.10.2017 o 09:31, kaliniak napisał: Absolutnie NIE POLECAM nikomu kupować cokolwiek na tej stronie! Czekałam dwa miesiące aby dowiedzieć się, że telefon który kupiłam nie jest dostępny.. Po rozmowie na ich czacie z ludźmi którzy sami nie widzą co się tam dzieje i nic nie rozumieją dogadałam się, że zmienią kolor i wyślą po czym przychodzi mi email, że moje zamówienie jest anulowane z mojej prośby. LUDZIE! Teraz kiedy już miał przyjść po długim czasie gdzie naprawdę miałam już dość, dowiaduję sie, że muszę zapłacić vat w GB oraz możliwość zapłacenia w Polsce ponieważ mają umowę z SF EXPRESS która nilicza cła którego nie ma.. Odradzam kupowania czegokolwiek na tej stronie, ogromny chaos i oszustwa na każdym kroku. a jak kupiłem, jestem zadowolony nie płaciłem VATu i POLECAM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts