Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa komuś wsm tool na Mi3, bo u mnie po zainstalowaniu jakiejkolwiek wersji telefon zawiesza się na logo MI. Po przejściu na 2 system można uruchomić wsm, ale nie ma zainstalowanej pierwszej biblioteki i nie działa.

Wysłane z mojego MI 3W

Opublikowano

MI3 jest na Androidzie 4.3. Mało który mod działa na tym, ponieważ stosunkowo mało osób ma MI3 a tylko na tym jest Android 4.3

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jak tam z tą nową wersją WSM? Miał ktoś odwagę przetestować na MI3? Ja nie próbowałem bo na stronce dalej pisze że niekompatybilne z MI3

Opublikowano

No i odebrałeś wszelkie nadzieje ... :)

Choć wciąż pracuje nad tym, wiec może coś z tego będzie. Tyle, że zmiana bazy na kk rzeczywiście może znowu wszystko wydłużyć ...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Mi na 4.4 poszło, możesz spróbować :)

Oczywiście na MIUI 4.5.9

Edytowane przez Zenek
Opublikowano

Mamy mitools 2.05 jedyna zmiana jaką widzę to w pasku powiadomień po liczbie określającej prędkość pobierania nie ma jednostek typu kb czy mb tylko "Nor..." i coś dalej co już się nie mieści na ekranie. Mi to wygląda na jakiś bug

Opublikowano

W mi3 jest opcja układ ikon już w romie, jeżeli chcesz kombinować z opcjami belki z wsm to musisz to dobrze ustawić, żeby nie kolidowało jedno z drugim.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

O ile WSM poszedł ładnie to u mnie Toolsy w zasadzie nie działają. Zamiast loga operatora nie pojawia się nic, wskaźnik procentowy baterii także. Włączanie/wyłączanie nic nie daje.

Ktoś też tak ma?

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Stara baza Miui6.

Chińczycy zmieniali coś w motywach, wiec zapewne moduł do themes nie działa.

Szkoda zachodu.

Wysyłane z mojego MI 3W za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Ja testowałem na MI3 z miui 6 (wydania wrzesień, początek października). 

1. Nie działają tematy (theme), 

2. Większość opcji mi-tools, przełączania 2g/3g z inteli działa. 

Ale czytałem ostatnio na en.miui.com, o xposed, który ponoć działa na w3 z kk, ktoś próbował ?

Opublikowano

Nie, on już działał nie będzie BurgerZ powiedział, że kończy na czas nieokreślony z wsm i modułami, wrzucił źródła, więc możecie się bawić na własną rękę.

Opublikowano

Zdunex25, to co piszesz jest straszne. Wsm to chyba jedno x najlepszych narzędzi jakie kiedykolwiek powstało na telefon :-( czyli z każdą kolejną aktualizacją miui możemy spodziewać się wyłączeniem jakiejś funkcjonalności wsm tudzież mitools.

Opublikowano

To jakie moduły można używać w Xposed pod MIUI6?

Ja mam obecnie tylko Immersed Statusbar, o którym już pisałeś.

Wysyłane z mojego MI 3W za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

xRenamer - zmiana nazw aplikacji na własne

AppSettings - kontrola dpi wybranych aplikacji, języka (są apki gdzie po polsku jest 5 linijek) to zmieniam całą apkę na en, ukrywanie belki w wybranych aplikacjach (czyt. fullscreen) itp)

CrappaLinkis - by się otwierało wszystko w natywnych aplikacjach samo z siebie

działa też ten multiwindow czy halo, ale to słabe jest

• Like 1
Opublikowano

Bardzo ciekawe Zdune, przetestuje.

Ja uzuwam jeszcze:

Amplify - kontrola wakelockow,

ScreenOffAnimation - wiadomo,

XHangouts - do edycji hangoutsow,

YouTube AdAway - wiadomo ;).

Szkoda, ze No Lock Home nie dziala. To swietny pomysl.

Opublikowano

w 4.10.17 bo dodaniu bibliotek mam bootloopa na mi2s:-(

z początku myślałem że to przez greenify i zamrażanie aplikacji systemowych, ale nawet po wyłączeniu i usunięciu cały czas ten sam problem. I teraz skacze z pierwszego na drugi system, eh..

Opublikowano

używam wsm a w nim mi tools, a żeby działał mitools trzeba załączyć biblioteki xposed (jeśli źle to rozumiem to mnie oświećcie). Nie wytrzymam tego veepa przy podgłaszaniu :-D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...