Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Redmi3s nie reaguje na ładowarkę. Rozladowal się i nie można go naładować . Próbowałem 3 różne ładowarki . Miał 9% podłączyłem go paliła się czerwona dioda (nie migala ) ponad 10 godzin ładowania i nic. Ładowarki nie zrobiły się nawet ciepłe . Co mogło się zepsuć ? Płyta USB? Bateria ? Czy płyta główna ? I jak to naprawić ? 

Opublikowano

8.0.3.0 stabilna ota

Z tym zagladaniem to powiem tak :no you tube wygląda na łatwe , ale jak mam to robić to ręce latają . Ale jak trzeba będzie to będę próbował . Na początek zamówiłem tą płytkę z gniazdem USB. Najlepiej to zlecilbym komuś naprawę . 

Opublikowano
6 godzin temu, grzeg napisał:

8.0.3.0 stabilna ota

Z tym zagladaniem to powiem tak :no you tube wygląda na łatwe , ale jak mam to robić to ręce latają . Ale jak trzeba będzie to będę próbował .

A próbowałeś go po prostu zresetować, albo podłączyć do ładowarki wyłączony? Może po prostu coś się tylko zawiesiło. 

Opublikowano

Ogólnie to on się zachowuje jak wyłączony. Nawet jak go podłącze do ładowania to nic się nie dzieje . Ale już umówiłem się  na naprawę . Napiszę jak będzie naprawiony. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 9.11.2016 o 11:21, grzeg napisał:

Telefon już działa użytkownik Zexon72 naprawił . Jak by co to polecam kolegę . :-D

A mógłbyś zdradzić co się zepsuło.

Mam taki sam objaw na jednym ze swoich telefonów.

Opublikowano

Trzeba było otworzyć odpiac  baterię  i przez kompa wgrać system ja się  na tym nie znam i się nie brałem za to. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

miałem ten sam problem ... Wystarczyło dostać sie do baterii odłaczyć ją na kilka minut i wpiąć spowrotem teraz telefon smiga jak nowy ;)

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...