grzeg Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 Witam . Redmi3s nie reaguje na ładowarkę. Rozladowal się i nie można go naładować . Próbowałem 3 różne ładowarki . Miał 9% podłączyłem go paliła się czerwona dioda (nie migala ) ponad 10 godzin ładowania i nic. Ładowarki nie zrobiły się nawet ciepłe . Co mogło się zepsuć ? Płyta USB? Bateria ? Czy płyta główna ? I jak to naprawić ?
Zexon72 Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 (edytowane) Jaki software masz w nim na pokładzie? Czujesz się na siłach, aby samemu zajrzeć do środka? Edytowane 1 Listopada 2016 przez Zexon72
grzeg Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Opublikowano 1 Listopada 2016 8.0.3.0 stabilna ota Z tym zagladaniem to powiem tak :no you tube wygląda na łatwe , ale jak mam to robić to ręce latają . Ale jak trzeba będzie to będę próbował . Na początek zamówiłem tą płytkę z gniazdem USB. Najlepiej to zlecilbym komuś naprawę .
Drakoon34 Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 Ja bym zmienił soft na miui polska i spróbował. Ota nie jest idealny. Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro
FromWP Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 6 godzin temu, grzeg napisał: 8.0.3.0 stabilna ota Z tym zagladaniem to powiem tak :no you tube wygląda na łatwe , ale jak mam to robić to ręce latają . Ale jak trzeba będzie to będę próbował . A próbowałeś go po prostu zresetować, albo podłączyć do ładowarki wyłączony? Może po prostu coś się tylko zawiesiło.
grzeg Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Opublikowano 1 Listopada 2016 Ogólnie to on się zachowuje jak wyłączony. Nawet jak go podłącze do ładowania to nic się nie dzieje . Ale już umówiłem się na naprawę . Napiszę jak będzie naprawiony.
grzeg Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Opublikowano 9 Listopada 2016 Telefon już działa użytkownik Zexon72 naprawił . Jak by co to polecam kolegę .
marycha Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 Dnia 9.11.2016 o 11:21, grzeg napisał: Telefon już działa użytkownik Zexon72 naprawił . Jak by co to polecam kolegę . A mógłbyś zdradzić co się zepsuło. Mam taki sam objaw na jednym ze swoich telefonów.
grzeg Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Opublikowano 9 Lutego 2017 Trzeba było otworzyć odpiac baterię i przez kompa wgrać system ja się na tym nie znam i się nie brałem za to.
hbbox Opublikowano 27 Lutego 2017 Opublikowano 27 Lutego 2017 miałem ten sam problem ... Wystarczyło dostać sie do baterii odłaczyć ją na kilka minut i wpiąć spowrotem teraz telefon smiga jak nowy
Rekomendowane odpowiedzi