IssLance Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 (edited) patrząc po filmiku - chyba już jest, ktoś wie skąd pobrać? niedługo będę zamawiał telefon i chciałbym od razu wgrać sobie miuipolska Edited October 21, 2016 by IssLance Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blind Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 Czy ktoś może doprecyzować, i powiedzieć czy TWRP dla MI5s i MI5s plus jest takie samo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grafiq Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Tak, dokładnie tak jak nazwa twrp wskazuje.Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu TapatalkaEdit: Teraz już na miuipolska są podlinkowane osobne dla 5s i 5s plus, a na początku było jedno TWRP_natrium_capricorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPreza Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Byłbyś tak uprzejmy i dał linka do tego twrp. Jakoś nie widzę nigdzie linków, a telefon leży już grzecznie w DHLu gotowy do odbioru. W środę muszę go koniecznie zrobić bo na Węgry ruszam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPreza Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Wątek w zasadzie dubluje się z innym w tym dzialeWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacyj23 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 (edited) Nowsze TWRP Mi5s Plus - natrium Poprawiono błędy zamrażania ekranu i identyfikacji urządzenia. ver.201601023 https://mega.nz/#!jkl1hIyA!OWz35rgRhYB1d7g6FBpj2ASM-8mi7nkpLHw4HKzRXPo Edited November 6, 2016 by jacyj23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Zaborowski Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 witam, niestety po backupie przez TWRP nie mogę przywrócić system. Wyskakuje info "plik tylko do odczytu". I tyle. Ktoś się spotkał z taką sytuacją? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikodem Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 1 godzinę temu, Artur Zaborowski napisał: witam, niestety po backupie przez TWRP nie mogę przywrócić system. Wyskakuje info "plik tylko do odczytu". I tyle. Ktoś się spotkał z taką sytuacją? Spróbuj w TWRP wejść w "Zamontuj" i odznaczyć "Zamontuje partycję systemową tylko do oczytu". Tak na szybko tylko to mi przychodzi do głowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stan48 Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 Niestety, próba instalacji z pliku zip się nie powiodła plik został rozpakowany ale instalacja pod koniec zawisła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts