pirytsolo Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 Witam wszystkich. Dzisiaj doszedł do mnie mój Redmi Note 3 SE i wszystko było bardzo fajnie, do momentu aż zapragnąłem dodać swoje konto Google. Wszedłem na Sklep Play a tam komunikat "Nie można się zalogować", a niżej "Podczas nawiązywania połączenia z serwerami Google wystąpił problem". Nie można zrobić nic oprócz kliknięcia "Dalej" ale wtedy przenosi nas do pulpitu i tyle. Próbowałem "z różnych miejsc" założyć konto (poczta, wyszukiwarka, mapy google) ale na nic, wszędzie to samo. Było tak na sofcie oryginalnym, więc pomyślałem, że przywrócę ustawienia fabryczne - nie pomogło, no więc zainstalowałem aktualizacje - również bez efektu. Dodam, że jestem połączony z WiFi i działa mi internet ten systemowy. Jedynie nie mam włożonej karty sim ale to chyba nic nie zmienia? Bardzo proszę Was o pomoc, nie mam pojęcia co robić. Tym bardziej, że nie można tu wgrać xiaomi.eu Pozdrawiam
jarek87 Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 Gdzie kupowałeś i jaki masz wgrany soft?
pirytsolo Opublikowano 20 Października 2016 Autor Opublikowano 20 Października 2016 U Goldwaya. Miui Global 8.0 I Stabilna 8.0.4.0(MHRMIDG) - o to pytasz?
jarek87 Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 Tak, o to. Myślałem, że może masz kupionego z Banggood z wgranym softem od Kenzo. Bo ja taki mam i właśnie występuje u mnie ten sam problem z dodaniem konta Google. Wczytuje wczytuje i nie można się zalogować - podczas nawiązywania połączenia z serwerem Google wystąpił problem. Więc może to jakaś globalna awaria.
pirytsolo Opublikowano 20 Października 2016 Autor Opublikowano 20 Października 2016 Być może, chociaż trochę w to wątpię Ale doszedłeś chociaż do tego, że mogłeś wpisać login/hasło?
jarek87 Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 Nie. Podczas pierwszej konfiguracji też był problem z dodaniem konta Google. Jutro wgram globala od kate i się zobaczy.
pirytsolo Opublikowano 20 Października 2016 Autor Opublikowano 20 Października 2016 Ok, daj tutaj znać proszę
crampi Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 U Goldwaya. Miui Global 8.0 I Stabilna 8.0.4.0(MHRMIDG) - o to pytasz? Ok, daj tutaj znać proszęOznakowanie romu wskazuje na Kate, więc rzeczywiście wgraj jeszcze raz Kate.pacnięte z redmi note 3 SE
pirytsolo Opublikowano 20 Października 2016 Autor Opublikowano 20 Października 2016 Ale czy jest możliwe żeby to był jakiś syf? Pudełko przyszło oryginalnie zapakowane w folię
CzechuXX Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 Spróbuj z sim przez dane komórkowe
pirytsolo Opublikowano 21 Października 2016 Autor Opublikowano 21 Października 2016 Dzięki za odpowiedzi, naprawiło się samo jakoś Prawdopodobnie wina Google, ponieważ nie działało a po chwili już wskoczyło. Można zamknąć
Rekomendowane odpowiedzi