FreakyGamerPL Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 (edited) Post do usunięcia Edited October 17, 2016 by FreakyGamerPL
Blom Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Czisys frik. Idź do X-Komu i powiedz, że telefon ma problemy z przechodzeniem z 2G na 3G/LTE . Idealny powód do wymiany.
cukru Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 To jest normalne. I przy okazji zalecam nie tworzyć tematów, w których "szukasz wad na siłę".
schizofrenic Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 7 godzin temu, FreakyGamerPL napisał: Witam , czy ktoś z was ma coś podobnego ? Scisnąłem ostatnio kilka razy telefon , i myślałem że folia mi sie podwarzyła . Plastik na dole telefonu po ściśnięciu wydaje dźwięk brzmiący podobnie do zachaczania o folię . Takie jakby stuknięcie delikatne. Szukam w telefonie wad na siłe żeby go wymienili bo widzę że obudowa nie jest tak dobrze spasowana jak w pierwszej sztuce którą otrzymałem. U mnie dociskając lewą krawędź obudowy w połowie telefonu też można usłyszeć niefajny dźwięk . W żony Redmi 3 nic takiego nie ma miejsca....
meccaryn Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Swojego ściskam, nic się nie dzieje. Widocznie niezły rozrzut jakościowy chińczyki mają, albo brak kontroli jakości.
FromWP Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 13 minut temu, meccaryn napisał: Swojego ściskam, nic się nie dzieje. Widocznie niezły rozrzut jakościowy chińczyki mają, albo brak kontroli jakości. Nie, to wynika bezpośrednio z budowy tylnej pokrywy, połączenia aluminium z tworzywem. Moim zdaniem nie ma to nic wspólnego z kontrolą jakości, taka konstrukcja i tyle.
Recommended Posts