KamQiX Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 (edytowane) 35 minut temu, ukasz napisał: Otwórz folder i przytrzymaj na nazwie folderu A to dziwne Próbowałem tam przytrzymywać, ale wtedy nie zadziałało więc zrezygnowałem. Trochę to zbędna opcja, więc fajnie że da się ją usunąć. Jeszcze jedna kwestia. Na MIUI 7 po rozwinięciu paska powiadomień, gdy tych powiadomień nie było automatycznie rozwijała się ta druga lista z przełącznikami. Teraz na MIUI 8 bezwzględu na to czy są powiadomienia czy nie rozwija się lista powiadomień i dopiero trzeba przewijać na przełączniki. Również nie widzę możliwości by to zmienić, a jest to trochę mniej wygodne od poprzedniej wersji. Da się to zmienić czy trzeba z tym żyć na nowym MIUI? Edytowane 20 Października 2016 przez KamQiX
wodzak Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 Można to jedynie połączyć. Ustawienia - pasek powiadomień - wygląd powiadomień. 1
KamQiX Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 (edytowane) 7 godzin temu, wodzak napisał: Można to jedynie połączyć. Ustawienia - pasek powiadomień - wygląd powiadomień. A to w takim razie pierwszy nieduży, ale jednak minus MIUI 8. Połączone moim zdaniem jest mniej wygodne, ze względu na konieczność przewijania tych przełączników. Zdecydowanie wolę rozdzielony pasek powiadomień, ale szkoda, że twórcy "zapomnieli" o tym by przy braku powiadomień rozwijały się przełączniki Nie jest to duża wada, bo jedno przesunięcie palcem po ekranie więcej, ale jednak warte odnotowania. Edit: zauważyłem błąd w tłumaczeniu. Edytowane 20 Października 2016 przez KamQiX
Soren Opublikowano 24 Października 2016 Opublikowano 24 Października 2016 Jak często jest aktualizowany dev miui 8 który wcześniej wgrywałem? Myślałem że co piątek ale non stop brak aktualizacji. Obecnie mam wersję 8.6.10.13 a Wy?
noski Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 19 godzin temu, Soren napisał: Jak często jest aktualizowany dev miui 8 który wcześniej wgrywałem? Myślałem że co piątek ale non stop brak aktualizacji. Obecnie mam wersję 8.6.10.13 a Wy? Nie było w tamtym tyg aktualizacji do redmi note 3, może w tym bedzieA ktoś porównywał wersje stable i dev miui 8 ? Są jakieś różnice ? Warto wrócić na stable ?
piotrk87 Opublikowano 25 Października 2016 Autor Opublikowano 25 Października 2016 Ja przeszedłem na stable, bo na dev telefon strasznie się grzal i bateria gorzej trzymała. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
kamilo23 Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Dnia 24.10.2016 o 20:15, Soren napisał: Jak często jest aktualizowany dev miui 8 który wcześniej wgrywałem? Myślałem że co piątek ale non stop brak aktualizacji. Obecnie mam wersję 8.6.10.13 a Wy? Aktualizacja miała być w piątek, ale model został zawieszony i brak jest update'u
piotrk87 Opublikowano 26 Października 2016 Autor Opublikowano 26 Października 2016 Kate zostal zawieszony? ;] skad masz info? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
kamilo23 Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Zawieszony w przypadku aktualizacji, gdzieś czytałem na en.miui
lajsta Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 (edytowane) Ja cały czas lecę na stable i nie mam uwag. Telefon spokojnie wytrzymuje pełne dwa dni bez ładowania. Przez noc schodzi 4-5% Pisane z RN3P SE Edytowane 26 Października 2016 przez lajsta
jestemsuper Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 Nie znalazłem konkretnej informacji co do aktualizacji OTA, więc chciałem o to się dopytać. Z tego co czytałem dla wersji stable pojawiają się raz na miesiąc. To jest standard, czy raz pojawiają się rzadziej, a raz częściej? Jest w tym jakaś regularność?
Snajper Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=434251&highlight=Special%2Bedition Dobry człowiek już wrzucił link do 8.1.1.0 stable.jak ktoś się nie może doczekać to proszę Sam poczekam na update z aplikacji nie spieszy mi się bo to kwestia kilku dni. W sumie ciekawe skąd ten link zdobył ale wygląda na oryginalny. Edytowane 10 Grudnia 2016 przez Snajper
Rafał2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) To raczej będzie beta stable tak jak było poprzednio, za kilka dni i tak będzie dostępny z telefonu. Oficjalnie tej wersji nie ma co dodatkowo sugeruje że to beta http://en.miui.com/download-301.html#449 Edytowane 10 Grudnia 2016 przez Rafał2016
Snajper Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) 1 godzinę temu, Rafał2016 napisał: To raczej będzie beta stable tak jak było poprzednio, za kilka dni i tak będzie dostępny z telefonu. Oficjalnie tej wersji nie ma co dodatkowo sugeruje że to beta http://en.miui.com/download-301.html#449 Na te stronkę w tym samym czasie trafia co w apk aktualizacja. Beta jest wysyłana do losowych tel tak jak ktoś tu na forum pokazywał że ma i jak jest wszystko ok to trafia do nas wszystkich. Tak to beta gość z Indii wrzucił. Edytowane 10 Grudnia 2016 przez Snajper
sacree Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 U mnie właśnie pobiera aktualizację V8.1.1.0 | Stabilna W apce jest napisane, że trochę rzeczy jest naprawionych a trochę nowych. W przedostatniej aktualizacji niczego takiego nie było
lajsta Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Ja już mam od wczoraj (czy przedwczoraj?) i żadnych problemów nie zauważyłem. Pisane z RN3P SE
Rekomendowane odpowiedzi