Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Może mi ktoś powiedzieć dlaczego po aktualizacji z androida 4.4 do 6.0.1 bateria schodzi mi dwu a nawet trzykrotnie szybciej niż na 4.4? Jaka może być tego przyczyna? Dodam też, że po 30min z korzystania z wifi bądź przesyłania danych telefon zaczyna się nagrzewać gdzie przy 4.4 nie nagrzewał się tak szybko.

Xiaomi MI4

Edytowane przez lukiz
Opublikowano

Na moim mi note i na żony mi4 rom 6.9.15 wypada z baterią bardzo dobrze ( porównywalnie do andka 4.4 romu 5.12.4)

Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
7 godzin temu, lukiz napisał:

Witam. Może mi ktoś powiedzieć dlaczego po aktualizacji z androida 4.4 do 6.0.1 bateria schodzi mi dwu a nawet trzykrotnie szybciej niż na 4.4? Jaka może być tego przyczyna? Dodam też, że po 30min z korzystania z wifi bądź przesyłania danych telefon zaczyna się nagrzewać gdzie przy 4.4 nie nagrzewał się tak szybko.

Xiaomi MI4

Jaki ROM wgrałeś? Przez Miflash, czy Updater? Musiało Ci się coś skopać przy aktualizowaniu, bo mi się telefon jakoś nie grzeje bardzo przy przesyłaniu czegokolwiek. Spróbuj na czysto przez Miflash wgrać wszystko od nowa i wtedy zobacz czy dalej tak jest, nie zapomnij zrobić sobie kopii wszystkiego w TWRP. 

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...