lukiz Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Witam. Może mi ktoś powiedzieć dlaczego po aktualizacji z androida 4.4 do 6.0.1 bateria schodzi mi dwu a nawet trzykrotnie szybciej niż na 4.4? Jaka może być tego przyczyna? Dodam też, że po 30min z korzystania z wifi bądź przesyłania danych telefon zaczyna się nagrzewać gdzie przy 4.4 nie nagrzewał się tak szybko. Xiaomi MI4 Edytowane 4 Października 2016 przez lukiz
ZduneX25 Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Schodzi szybciej, nic z tym nie zrobisz, każdemu schodzi.
preston2009 Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Każdemu komu zachciało się najnowszego androida.
MD13 Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Na moim mi note i na żony mi4 rom 6.9.15 wypada z baterią bardzo dobrze ( porównywalnie do andka 4.4 romu 5.12.4) Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka
RegimeOfTerror Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 7 godzin temu, lukiz napisał: Witam. Może mi ktoś powiedzieć dlaczego po aktualizacji z androida 4.4 do 6.0.1 bateria schodzi mi dwu a nawet trzykrotnie szybciej niż na 4.4? Jaka może być tego przyczyna? Dodam też, że po 30min z korzystania z wifi bądź przesyłania danych telefon zaczyna się nagrzewać gdzie przy 4.4 nie nagrzewał się tak szybko. Xiaomi MI4 Jaki ROM wgrałeś? Przez Miflash, czy Updater? Musiało Ci się coś skopać przy aktualizowaniu, bo mi się telefon jakoś nie grzeje bardzo przy przesyłaniu czegokolwiek. Spróbuj na czysto przez Miflash wgrać wszystko od nowa i wtedy zobacz czy dalej tak jest, nie zapomnij zrobić sobie kopii wszystkiego w TWRP.
Rekomendowane odpowiedzi