Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

AICP ten z 1 listopada się potrafił zrestartować (a w zasadzie przeładować interfejs bez restartu całego systemu), na aktualnym od HnT mi się to nie przytrafiło.

EDIT. https://www.androidfilehost.com/?fid=457095661767113486 AICP z dziś ^^

EDIT2. https://cloud.mail.ru/public/AohN/6jW2zEYQt a tutaj CM 14.1 od HnT - również z dziś xP

Edytowane przez Antyhaker
Opublikowano
U mnie chwilkę już siedzi i jak na razie restartów brak.

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Czysta instalacja czy na jakiś wcześniejszy cm 14.1? Ja wrzuciłem na ostatni HnT i jest według mnie zauważalna różnica w szybkości działania, jutro sprawdzę czystego AICP. Jak narazie bez restartów również

Opublikowano

Jak już pisałem kiedyś, cały czas robię dirty flash i przeskakuje na każdy nowszy ROM począwszy od pierwszego wydania z 27 października

Edit. W ogóle to dalej aparat nie działa Tak systemowa aplikacja, jak i te ze sklepu.

Opublikowano

o restartach aicp pisałem już tydzień temu jak testowałem wersje z 1.11  najnowszej jeszcze nie wrzucałem :P jeśli ktoś używa to niech się wypowie czy na 100% nie ma restartów bądź czarne ekranu po wygaszeniu go i próbie odblokowania telefonu. Co do HnT teraz siedzę na wersji z 6.11 i odnoszę dziwne wrażenie że przy wszystkich wersjach HnT z cm14.1 wifi działa zdecydowanie gorzej chodzi mi o prędkość :/

Opublikowano
20 minut temu, nosteres napisał:

o restartach aicp pisałem już tydzień temu jak testowałem wersje z 1.11  najnowszej jeszcze nie wrzucałem :P jeśli ktoś używa to niech się wypowie czy na 100% nie ma restartów bądź czarne ekranu po wygaszeniu go i próbie odblokowania telefonu. Co do HnT teraz siedzę na wersji z 6.11 i odnoszę dziwne wrażenie że przy wszystkich wersjach HnT z cm14.1 wifi działa zdecydowanie gorzej chodzi mi o prędkość :/

Ja nadal korzystam z AndropaX. Restartów nie ma. Chociaż aplikacje działające w tle czasami się wykrzaczają. No i niestety bateria... wyłączył mi się przy 20%, po podpięciu ładowarki od razu pokazuje 40%.

Opublikowano
o restartach aicp pisałem już tydzień temu jak testowałem wersje z 1.11  najnowszej jeszcze nie wrzucałem  jeśli ktoś używa to niech się wypowie czy na 100% nie ma restartów bądź czarne ekranu po wygaszeniu go i próbie odblokowania telefonu. Co do HnT teraz siedzę na wersji z 6.11 i odnoszę dziwne wrażenie że przy wszystkich wersjach HnT z cm14.1 wifi działa zdecydowanie gorzej chodzi mi o prędkość :/

Przed chwilą miałem przypadek z czarnym ekranem przy próbie odblokowania

Opublikowano
6 godzin temu, nosteres napisał:

U mnie jak na razie spokój, ale minęła zaledwie doba.

Opublikowano

@nosteres mam małą prośbę, czy mógłbyś przy najbliższej okazji dodać w pierwszym poście w zakładce każdego romu jakiś link do oficjalnego tematu o danym romie na forum gdzie jest on oficjalnie publikowany, gdyż na xda niestety nie wszystko jest? Byłoby łatwiej być na bieżąco i więcej osób mogłoby wrzucać też tam feedback.

Opublikowano (edytowane)

Mało kto zna rosyjski

EDIT. Prócz wspomnianego przeze mnie aparatu, nie działa również "latarka" - wczorajszy AICP.

Opublikowano
20 godzin temu, 94smichal napisał:

@nosteres mam małą prośbę, czy mógłbyś przy najbliższej okazji dodać w pierwszym poście w zakładce każdego romu jakiś link do oficjalnego tematu o danym romie na forum gdzie jest on oficjalnie publikowany, gdyż na xda niestety nie wszystko jest? Byłoby łatwiej być na bieżąco i więcej osób mogłoby wrzucać też tam feedback.

tak jak pisał antyhaker ;) forum na którym dodają linki praktycznie do wszystkich romów to 4pda i jest po rosyjsku ;) na xda masz temat ogólny do cm14 i do AndropaXa ;) Aicp to nawet nie wiem jakim cudem na początku znalazłem bo jako tako on nie jest z żadnego pewnego źródła ;) szukałem i znalazłem ale nic związanego z mi4c 

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=697094&st=2180#entry53848028 tutaj masz 4pda

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, nosteres napisał:

tak jak pisał antyhaker ;) forum na którym dodają linki praktycznie do wszystkich romów to 4pda i jest po rosyjsku ;) na xda masz temat ogólny do cm14 i do AndropaXa ;) Aicp to nawet nie wiem jakim cudem na początku znalazłem bo jako tako on nie jest z żadnego pewnego źródła ;) szukałem i znalazłem ale nic związanego z mi4c 

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=697094&st=2180#entry53848028 tutaj masz 4pda

Może by tak zaktualizować 1 post? Ewentualnie wrzuć tylko bezpośredni link do HnT >>> https://cloud.mail.ru/public/AohN/6jW2zEYQt (wszystkie wydania tutaj są).

Opublikowano

Linki dodane :) Aicp nie znalazłem niestety. Dostępna jest wersja Hnt z dzisiaj tj. 13.11.2016. Zachęcam do testowania ;)

W HnT z 10.11 nie działa przełącznik wyłączania bluetooth z rozwijanej belki ;) tzn ja tak mam :P

Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, nosteres napisał:

Linki dodane :) Aicp nie znalazłem niestety. Dostępna jest wersja Hnt z dzisiaj tj. 13.11.2016. Zachęcam do testowania ;)

W HnT z 10.11 nie działa przełącznik wyłączania bluetooth z rozwijanej belki ;) tzn ja tak mam :P

Dzięki za info, właśnie pobieram - jakieś widoczne zmiany? :D W ogóle HnT ładnie ostatnimi czasy kompilacje wypuszcza - szkoda, że nie dodaje niczego od siebie.

Tak swoją drogą - może by tak usunąć linki do poszczególnych wersji i zostawić tylko ten "ogólny", który zawiera je wszystkie? Mniejsza lista, mniej szukania i przewijania, a przy tym mniej roboty dla Ciebie (nie musisz każdorazowo tego uaktualniać) ^^

Edit. Pojawił się ROM od HnT z dzisiaj (14.11), jakby to kogoś interesowało

Opublikowano
i jak wersja z dzisiaj ?? ;D wrzucał już ktoś ??

Z ciekawości sprawdziłem antutu i w wersji z wczoraj miałem około 69k a na dzisiejszej 72k :) Po za tym nie widzę jakichś zmian między wersjami ostatnimi
Opublikowano (edytowane)

też ją teraz wrzuciłem ;) zmiany to z większych z tego co przeczytałem w changelogu jakiś chyba skrypt który ma zmniejszyć zużycie baterii.

Edytowane przez nosteres
Opublikowano

Cześć. Wyrzuciłem HnT i ogólnie OK, tylko nie chciał mi zaskoczyć GPS. Wrzuciłem Pixel Launcher ... fajnie .
Pozdr

Opublikowano
2 godziny temu, nosteres napisał:

i jak wersja z dzisiaj ?? ;D wrzucał już ktoś ?? :P

Panie, o co Ty pytasz :D Oczywiście, że wrzucony - po całym dniu nie mam żadnych zastrzeżeń.

Opublikowano (edytowane)

Dokonałem małego odkrycie, jeśli chodzi o moje problemy z wyłączającym się telefonem. Naładowałem go zwykłą ładowarką 0,7 A od Samsunga. I teraz ładnie bateria schodzi do 0%. Więc musi być jakiś problem ze sterownikiem QC. Co prawda trzyma tak samo krótko(2,5-3h SOT), ale nie robi już niespodzianek.

Aha mój post dotyczy się Romu @AndropaX z 5.11

Edytowane przez senq
Opublikowano
3 godziny temu, senq napisał:

Dokonałem małego odkrycie, jeśli chodzi o moje problemy z wyłączającym się telefonem. Naładowałem go zwykłą ładowarką 0,7 A od Samsunga. I teraz ładnie bateria schodzi do 0%. Więc musi być jakiś problem ze sterownikiem QC. Co prawda trzyma tak samo krótko(2,5-3h SOT), ale nie robi już niespodzianek.

Aha mój post dotyczy się Romu @AndropaX z 5.11

Wcześniej jaką ładowarką ładowałeś?

Opublikowano
5 godzin temu, miklo napisał:

A może z ładowarką? Ja nie mam żadnych problemów tego typu na tym samym ROM. I mam znacznie dłuższy SoT.

Ładowarka do SoT'u nie ma nic, kwestia tego, że każdy inaczej z urządzenia korzysta.

Opublikowano
4 godziny temu, kamillm napisał:

Wcześniej jaką ładowarką ładowałeś?

Oryginalną. Na miui wszystko działa jak należy. Nie zależnie od ładowarki.

Opublikowano (edytowane)

Wyszła kolejna kompilacja od HnT z dziś (15.11). Enjoy

Edit. Nowe wydanie z dzisiejszą data (17.11) do pobrania

Opublikowano

Cześć ściągnąłem obie wersje cm14.1 (HnT i AICP) z pierwszej strony tego wątku, są jakieś różnice między nimi? Którą lepiej zainstalować? Dzięki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...