Antyhaker Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 (edytowane) AICP ten z 1 listopada się potrafił zrestartować (a w zasadzie przeładować interfejs bez restartu całego systemu), na aktualnym od HnT mi się to nie przytrafiło. EDIT. https://www.androidfilehost.com/?fid=457095661767113486 AICP z dziś ^^ EDIT2. https://cloud.mail.ru/public/AohN/6jW2zEYQt a tutaj CM 14.1 od HnT - również z dziś xP Edytowane 10 Listopada 2016 przez Antyhaker
Antyhaker Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 (edytowane) Dubel ;s Edytowane 10 Listopada 2016 przez Antyhaker
GanjaMafia Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Czekałem na tego AICP, zobaczymy jak teraz ze stabilnością 1
Antyhaker Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 U mnie chwilkę już siedzi i jak na razie restartów brak.Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
GanjaMafia Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 U mnie chwilkę już siedzi i jak na razie restartów brak.Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu TapatalkaCzysta instalacja czy na jakiś wcześniejszy cm 14.1? Ja wrzuciłem na ostatni HnT i jest według mnie zauważalna różnica w szybkości działania, jutro sprawdzę czystego AICP. Jak narazie bez restartów również
Antyhaker Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 Jak już pisałem kiedyś, cały czas robię dirty flash i przeskakuje na każdy nowszy ROM począwszy od pierwszego wydania z 27 października Edit. W ogóle to dalej aparat nie działa Tak systemowa aplikacja, jak i te ze sklepu.Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
nosteres Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Opublikowano 11 Listopada 2016 o restartach aicp pisałem już tydzień temu jak testowałem wersje z 1.11 najnowszej jeszcze nie wrzucałem jeśli ktoś używa to niech się wypowie czy na 100% nie ma restartów bądź czarne ekranu po wygaszeniu go i próbie odblokowania telefonu. Co do HnT teraz siedzę na wersji z 6.11 i odnoszę dziwne wrażenie że przy wszystkich wersjach HnT z cm14.1 wifi działa zdecydowanie gorzej chodzi mi o prędkość :/
senq Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 20 minut temu, nosteres napisał: o restartach aicp pisałem już tydzień temu jak testowałem wersje z 1.11 najnowszej jeszcze nie wrzucałem jeśli ktoś używa to niech się wypowie czy na 100% nie ma restartów bądź czarne ekranu po wygaszeniu go i próbie odblokowania telefonu. Co do HnT teraz siedzę na wersji z 6.11 i odnoszę dziwne wrażenie że przy wszystkich wersjach HnT z cm14.1 wifi działa zdecydowanie gorzej chodzi mi o prędkość :/ Ja nadal korzystam z AndropaX. Restartów nie ma. Chociaż aplikacje działające w tle czasami się wykrzaczają. No i niestety bateria... wyłączył mi się przy 20%, po podpięciu ładowarki od razu pokazuje 40%.
miklo Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 To ja mam jakiegoś farta. Nawet przy 6% mi się nie wyłącza.
GanjaMafia Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 o restartach aicp pisałem już tydzień temu jak testowałem wersje z 1.11 najnowszej jeszcze nie wrzucałem jeśli ktoś używa to niech się wypowie czy na 100% nie ma restartów bądź czarne ekranu po wygaszeniu go i próbie odblokowania telefonu. Co do HnT teraz siedzę na wersji z 6.11 i odnoszę dziwne wrażenie że przy wszystkich wersjach HnT z cm14.1 wifi działa zdecydowanie gorzej chodzi mi o prędkość :/Przed chwilą miałem przypadek z czarnym ekranem przy próbie odblokowania
Antyhaker Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 6 godzin temu, nosteres napisał: o restartach aicp pisałem już tydzień temu jak testowałem wersje z 1.11 najnowszej jeszcze nie wrzucałem jeśli ktoś używa to niech się wypowie czy na 100% nie ma restartów bądź czarne ekranu po wygaszeniu go i próbie odblokowania telefonu. Co do HnT teraz siedzę na wersji z 6.11 i odnoszę dziwne wrażenie że przy wszystkich wersjach HnT z cm14.1 wifi działa zdecydowanie gorzej chodzi mi o prędkość :/ U mnie jak na razie spokój, ale minęła zaledwie doba.
94smichal Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 @nosteres mam małą prośbę, czy mógłbyś przy najbliższej okazji dodać w pierwszym poście w zakładce każdego romu jakiś link do oficjalnego tematu o danym romie na forum gdzie jest on oficjalnie publikowany, gdyż na xda niestety nie wszystko jest? Byłoby łatwiej być na bieżąco i więcej osób mogłoby wrzucać też tam feedback.
Antyhaker Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 (edytowane) Mało kto zna rosyjski EDIT. Prócz wspomnianego przeze mnie aparatu, nie działa również "latarka" - wczorajszy AICP. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Listopada 2016 przez Antyhaker
GanjaMafia Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 Przy AICP(wczorajszy) przy dirty flash działał mi aparat, przy czystej instalacji już się wysypywal
Antyhaker Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 Mi nie działa ani przy tej, ani przy poprzedniej - pewnie kwestia zastosowanego modułu.
Antyhaker Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 Jakby kogoś to interesowało, to jest HnT z dzisiaj (11.11) >>> https://cloud.mail.ru/public/AohN/6jW2zEYQt
nosteres Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Opublikowano 12 Listopada 2016 20 godzin temu, 94smichal napisał: @nosteres mam małą prośbę, czy mógłbyś przy najbliższej okazji dodać w pierwszym poście w zakładce każdego romu jakiś link do oficjalnego tematu o danym romie na forum gdzie jest on oficjalnie publikowany, gdyż na xda niestety nie wszystko jest? Byłoby łatwiej być na bieżąco i więcej osób mogłoby wrzucać też tam feedback. tak jak pisał antyhaker forum na którym dodają linki praktycznie do wszystkich romów to 4pda i jest po rosyjsku na xda masz temat ogólny do cm14 i do AndropaXa Aicp to nawet nie wiem jakim cudem na początku znalazłem bo jako tako on nie jest z żadnego pewnego źródła szukałem i znalazłem ale nic związanego z mi4c http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=697094&st=2180#entry53848028 tutaj masz 4pda
Antyhaker Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 (edytowane) 2 godziny temu, nosteres napisał: tak jak pisał antyhaker forum na którym dodają linki praktycznie do wszystkich romów to 4pda i jest po rosyjsku na xda masz temat ogólny do cm14 i do AndropaXa Aicp to nawet nie wiem jakim cudem na początku znalazłem bo jako tako on nie jest z żadnego pewnego źródła szukałem i znalazłem ale nic związanego z mi4c http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=697094&st=2180#entry53848028 tutaj masz 4pda Może by tak zaktualizować 1 post? Ewentualnie wrzuć tylko bezpośredni link do HnT >>> https://cloud.mail.ru/public/AohN/6jW2zEYQt (wszystkie wydania tutaj są). Edytowane 12 Listopada 2016 przez Antyhaker
nosteres Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Opublikowano 13 Listopada 2016 Linki dodane Aicp nie znalazłem niestety. Dostępna jest wersja Hnt z dzisiaj tj. 13.11.2016. Zachęcam do testowania W HnT z 10.11 nie działa przełącznik wyłączania bluetooth z rozwijanej belki tzn ja tak mam
Antyhaker Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 (edytowane) 16 godzin temu, nosteres napisał: Linki dodane Aicp nie znalazłem niestety. Dostępna jest wersja Hnt z dzisiaj tj. 13.11.2016. Zachęcam do testowania W HnT z 10.11 nie działa przełącznik wyłączania bluetooth z rozwijanej belki tzn ja tak mam Dzięki za info, właśnie pobieram - jakieś widoczne zmiany? W ogóle HnT ładnie ostatnimi czasy kompilacje wypuszcza - szkoda, że nie dodaje niczego od siebie. Tak swoją drogą - może by tak usunąć linki do poszczególnych wersji i zostawić tylko ten "ogólny", który zawiera je wszystkie? Mniejsza lista, mniej szukania i przewijania, a przy tym mniej roboty dla Ciebie (nie musisz każdorazowo tego uaktualniać) ^^ Edit. Pojawił się ROM od HnT z dzisiaj (14.11), jakby to kogoś interesowało Edytowane 14 Listopada 2016 przez Antyhaker
nosteres Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Opublikowano 14 Listopada 2016 i jak wersja z dzisiaj ?? ;D wrzucał już ktoś ??
GanjaMafia Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 i jak wersja z dzisiaj ?? ;D wrzucał już ktoś ?? Z ciekawości sprawdziłem antutu i w wersji z wczoraj miałem około 69k a na dzisiejszej 72k Po za tym nie widzę jakichś zmian między wersjami ostatnimi
nosteres Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Opublikowano 14 Listopada 2016 (edytowane) też ją teraz wrzuciłem zmiany to z większych z tego co przeczytałem w changelogu jakiś chyba skrypt który ma zmniejszyć zużycie baterii. Edytowane 14 Listopada 2016 przez nosteres
Dario Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 Cześć. Wyrzuciłem HnT i ogólnie OK, tylko nie chciał mi zaskoczyć GPS. Wrzuciłem Pixel Launcher ... fajnie .Pozdr Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Antyhaker Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 2 godziny temu, nosteres napisał: i jak wersja z dzisiaj ?? ;D wrzucał już ktoś ?? Panie, o co Ty pytasz Oczywiście, że wrzucony - po całym dniu nie mam żadnych zastrzeżeń.
senq Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) Dokonałem małego odkrycie, jeśli chodzi o moje problemy z wyłączającym się telefonem. Naładowałem go zwykłą ładowarką 0,7 A od Samsunga. I teraz ładnie bateria schodzi do 0%. Więc musi być jakiś problem ze sterownikiem QC. Co prawda trzyma tak samo krótko(2,5-3h SOT), ale nie robi już niespodzianek. Aha mój post dotyczy się Romu @AndropaX z 5.11 Edytowane 15 Listopada 2016 przez senq
miklo Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 A może z ładowarką? Ja nie mam żadnych problemów tego typu na tym samym ROM. I mam znacznie dłuższy SoT.
kamillm Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 3 godziny temu, senq napisał: Dokonałem małego odkrycie, jeśli chodzi o moje problemy z wyłączającym się telefonem. Naładowałem go zwykłą ładowarką 0,7 A od Samsunga. I teraz ładnie bateria schodzi do 0%. Więc musi być jakiś problem ze sterownikiem QC. Co prawda trzyma tak samo krótko(2,5-3h SOT), ale nie robi już niespodzianek. Aha mój post dotyczy się Romu @AndropaX z 5.11 Wcześniej jaką ładowarką ładowałeś?
Antyhaker Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 5 godzin temu, miklo napisał: A może z ładowarką? Ja nie mam żadnych problemów tego typu na tym samym ROM. I mam znacznie dłuższy SoT. Ładowarka do SoT'u nie ma nic, kwestia tego, że każdy inaczej z urządzenia korzysta.
miklo Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 2 minuty temu, Antyhaker napisał: Ładowarka do SoT'u nie ma nic, kwestia tego, że każdy inaczej z urządzenia korzysta. SoT wspomniałem przy okazji. Zobaczcie ten temat - też wyłączanie się telefonu przy 30% baterii. Na MIUI: https://miuipolska.pl/forum/topic/18658-wskaźnik-naładowania-poziomu-baterii/
senq Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 4 godziny temu, kamillm napisał: Wcześniej jaką ładowarką ładowałeś? Oryginalną. Na miui wszystko działa jak należy. Nie zależnie od ładowarki.
nosteres Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Opublikowano 15 Listopada 2016 z ciekawości rozładowałem telefon do 20 % i wszystko ok na romie HnT. Ale żeby ktoś ingerował w sterownik QC przy robieniu romu raczej wątpie
Antyhaker Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) Wyszła kolejna kompilacja od HnT z dziś (15.11). Enjoy Edit. Nowe wydanie z dzisiejszą data (17.11) do pobrania Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Edytowane 15 Listopada 2016 przez Antyhaker
manx Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 Cześć ściągnąłem obie wersje cm14.1 (HnT i AICP) z pierwszej strony tego wątku, są jakieś różnice między nimi? Którą lepiej zainstalować? Dzięki
GanjaMafia Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 HnT jest stabilniejsza dużo według mnie
Rekomendowane odpowiedzi