CieńDoskonały Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 Witam. Mam mały problem. Wgrałem najnowszy update Global Developer dla Redmi 3(nie MIUIpolska) w wersji 6.9.15. Menu itp jest po polsku, nie ma z tym problemu. Nie zauważyłem na razie różnicy pomiędzy MIUIPolska a Globalem, ale od zainstalowania przy pisaniu SMS klawiatura nie obraca się wraz z obróceniem telefonu. Przy aplikacjach telefon automatycznie się obraca, tylko owa klawiatura sprawia problem. Szukałem w opcjach czegoś, ale nic nie znalazłem. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem?
grzegorz.lki Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 bo rotacja aplikacji stockowej sms i klawiatury do bajer, który dodał @Acid do romu xiaomi.eu. Na globalu tego nie ma
CieńDoskonały Opublikowano 22 Września 2016 Autor Opublikowano 22 Września 2016 Ale npż. gdy wchodzę na youtube to klawiatura automatycznie się rozszerza po zmienieniu pozycji telefonu. Generalnie 2 dni się męczyłem, aby wgrać samego globala i jak sobie pomyśle że musiałbym wgrywać Recovery i MIUI Polska to na pewno coś zchrzanie.
ZduneX25 Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 25 minut temu, grzegorz.lki napisał: bo rotacja aplikacji stockowej sms i klawiatury do bajer, który dodał @Acid do romu xiaomi.eu. Na globalu tego nie ma
grzegorz.lki Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 Reszta aplikacji na global się obraca razem z klawiaturą, tylko nie aplikacja SMS ==== Wysłane z Redmi 3 by TapaTalk
ZduneX25 Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 I o tym cały czas jest mowa... SMS obraca się tylko u nas..
bergmen Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 a szkoda, bo źle się pisze smsy na leżąco ale rozumiem że większość tak chce widząc ilość narzekań w tym temacie
Rekomendowane odpowiedzi