Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem tu nowy więc witam wszystkich i pozdrawiam kupiłem xiaomi redmi note 3 chciałem odblokować bootloadera wgrałem chinski soft po chinsku i bezmyslnie stukałem dalej i doszło do tego że teraz mam wyłączone wifi transmisje danych a telefon zablokowany nie moze zweryfikowac konta xiaomi podaję prawidłowe hasło ale nie ma połączenia z siecią i nnie odblokuje walczę z tym cały dzien co robić pomózcie

Opublikowano

tamten rom wgrywał tak cmd i komendy adb przejscie w stan czerwonej migającej diody i poszło ale telefon był włączony debugowanie a w trybie fastboot za chiny nie chce isc pisze nieokreslony   błąd  remote device is locked cannot flash images pewnie ciulowy rom jaki rom pójdzie przez fastboot na zablokowanym bootloaderze

trochę znam sie na flashowaniu samsung xperia ale xiaomi dopiero kupiłem i zarebisty problem

Opublikowano

tamten rom wgrywał tak cmd i komendy adb przejscie w stan czerwonej migającej diody i poszło ale telefon był włączony debugowanie a w trybie fastboot za chiny nie chce isc pisze 

własnie w ten tryb migającej diody nie mogę wejsc bo zablokowany telefon tylko wchodze w try fastboot potrzebuje tylko zdalnego właczenia wifi i konto się samo odblokuję przy wgrywaniu romu nie włączyłem wifi  bo było pochinsku pomocy dałem 800 zł za nowy telefon cały dzien siedzę i nic

Opublikowano

Piszesz za bardzo chaotycznie, nie rozumiem. Używaj przecinków i kropek. 

W trybie fastboot ci nie pójdzie, nawet nie próbuj. Upewnij się, że ściągasz właściwy rom, najlepiej skopiuj nazwę romu z rozszerzeniem. 

I do wgrania romu przez miflash nie musisz mieć odblokowanego bootloadera. 

• Like 2
Opublikowano

lub zdalnie włączyć internet mam założone konto i znam hasło ale nie ma mozliwości połaczenia z siecią i weryfikacji

własnie w tym trybie wgrywałem skutecznie ten nieszczęsny chinski rom i nie właczyłem wifi teraz się nie da bo ma byc właczone debugowanie na nowym romie napewno zablokowane  i telefon ma byc włączony

Opublikowano

W jakim języku ty piszesz?

Ledwo można zrozumieć co chcesz przekazać.

Zrób jak kolega wyżej radzi, a nie ciągle próbujesz swojej metody, która nie przynosi efektów.

wysłane z RedMi Note 3 Pro

• Like 2
Opublikowano

lub zdalnie włączyć internet mam założone konto i znam hasło ale nie ma mozliwości połaczenia z siecią i weryfikacji

własnie w tym trybie wgrywałem skutecznie ten nieszczęsny chinski rom i nie właczyłem wifi teraz się nie da bo ma byc właczone debugowanie na nowym romie napewno zablokowane  i telefon ma byc włączony

Kolego uczyli w szkole takiego pojęcia jak kropka czy przecinek? Nie? To lepiej się tego naucz jeśli chcesz coś więcej pisać, inaczej wątek zostanie zamknięty z uwagi na niską wartość merytoryczną.

Z Mi5 Pro

• Like 2
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...