XiaoRén Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Jeżeli kupimy w IBG telefon do trzeciego września, otrzymamy w gratisie 3 akcesoria warte ok. 18$. Są to: 1. Oryginalny kabelek micro usb 2. Szkło na wyświetlacz 0.33mm 3. Coś co nazywają "anti-skid adhesive grip ring". Nie mam niestety najmniejszego pojęcia co to może być. Promocja wygasa o 12PM (00:00), trzeciego września. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lockerek Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Przypadkiem 12 PM to nie w południe a nie pólnoc :v ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Ad. 3 - podkładki (pewnie samoprzylepne) zapobiegające przesuwaniu się przedmiotów. 10 sekund szukania w Google... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergmen Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Bardzo przydatna rzecz. Jak będzie trzęsienie ziemi to przynajmniej popielniczka z petami nie spadnie na podłogę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohyn Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Wg mnie to te "cuda" zamieniające telefon w "breloczek" a właściwie pomagające trzymać telefon. Taki pierścień na palec aby telefon nie uciekł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XiaoRén Posted September 2, 2016 Author Share Posted September 2, 2016 20 godzin temu, lockerek napisał: Przypadkiem 12 PM to nie w południe a nie pólnoc :v ? Rzeczywiście, machinalna pomyłka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartaspoz Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 (edited) A do tego z małym hackiem jeszcze działa kod zniżkowy Już mówię o co chodzi. W przypadku dodania do koszyka sprzętu z poza promocji, mamy aktywne pole "APPLY COUPON": Jak w koszyku znajduje się np promocyjny Mi5 (z gadżetami) to tego pola nie ma (zrzut jeszcze z poprzeniej promocji sprzed tygodnia, dwóch, ale sposób dalej działa, sprawdzałem: Ale wystarczy skopiować sobie kawałek kodu odpowiedzialny za wyświetlanie tej części strony Wkleić w odpowiednie miejsce i pojawia nam się miejsce na podanie kuponu: wbijasz któryś z kuponów ze strony wklejonej poniżej (nie pamiętam, które działają, na stronie dla Mi5 podane są takie): BYMI564BLPL , Mi5 64g czarny IBYMI564WHPL , Mi5 64g biały MI532GBWHITE, Mi5 32g biały Wzięte z posta @Upgreydd stąd: I dostajesz zniżeczkę (wysokość kuponów różna, jak widać ostatnio kupon MI532BLPL dawał aż $26 na czarny Mi5 32GB): EDIT: Sprawdziłem na szybko, kody z wklejonej strony działają, i dają dla Mi5 takie zniżki: Mi5 32 black - $26 Mi5 64 white - $21 Mi 64 black - $15 Edited September 2, 2016 by bartaspoz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercooler Posted September 3, 2016 Share Posted September 3, 2016 (edited) Wielkie dzięki @bartaspoz za kupony i radę jak ich użyć. Mój pierwszy xiaomi już do mnie leci Edited September 3, 2016 by intercooler poprawa składni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glonik21 Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 Macie może kupon na ibuygou na redmi 3 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts