rybcia025 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam , zastanawiam się nad kuponem XIAOMI REDMI NOTE 3 pro i mam pytanie dotyczące tego telefonu. Słyszałem że na Ibuygo.pl wgrywają polskie oprogramowanie czyli sklep play,język polski i ogólnie wszystko. Czy trzeba do nich napisać czy oni sami to wgrywają wnioskując po IP klienta? Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez rybcia025
bergmen Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Gdziekolwiek gdzie kupisz telefon z romem Global będziesz miał język polski. Apki googla to standard w xiaomi Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
cukru Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Temat przenoszę do działu Redmi Note 3 Pro, na przyszłość pisz w odpowiednim dziale.
HemuS666 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 3 godziny temu, rybcia025 napisał: Witam , zastanawiam się nad kuponem XIAOMI REDMI NOTE 3 pro i mam pytanie dotyczące tego telefonu. Słyszałem że na Ibuygo.pl wgrywają polskie oprogramowanie czyli sklep play,język polski i ogólnie wszystko. Czy trzeba do nich napisać czy oni sami to wgrywają wnioskując po IP klienta? Ja kupowałem z tej stronki SklepXiaomi dwa dni i telefonik był u mnie wszystko po polskiemu jest polecam dobrać sobie od razu ładne etui gumowe najlepiej, świetnie dopasowane
rybcia025 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2016 HemuS666 a masz gwarancje może?
luki! Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 W Polsce nie masz oficjalnego dystrybutora więc i tak wszystko jest wysyłane do chin.
HemuS666 Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 20 godzin temu, rybcia025 napisał: HemuS666 a masz gwarancje może? mam gwarancje , tylko że na 12 miechów, nie wiem może można przedłużyć za dopłatą, ja nie patrzyłem
rybcia025 Opublikowano 1 Września 2016 Autor Opublikowano 1 Września 2016 A jak telefonik ogólnie się sprawuje?
hardy Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 po krótkim używaniu xiaomi nigdy już nie kupisz żadnego szajsunga 1
kapiS Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) sam używałem wcześniej samsunga galaxy s5, przejście na xiaomi to cud <3 mam go od dziś, ale wszystko działa lepiej niż na tym touchwizie biedackim warto zakupić, szczególnie że cena jest niska a wydajność na tym samym poziomie, jak nie na większym niż modele z droższej półki samsunga/lg kupuj śmiało, ja pewnie dziś wezmę się za tłumaczenie wszystkich poradników z angielskiego na polski, dla osób które słabo ogarniają angielski Edytowane 1 Września 2016 przez kapiS
HemuS666 Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) 21 minut temu, rybcia025 napisał: A jak telefonik ogólnie się sprawuje? zawsze brałem same Samsungi aż do 3 miesięcy wstecz jak chciałem kupić bardzo wydajny telefonik do 1000zł i padło na xiaomi redmi note 3 Pro , za***isty telefon nie mogę do niczego się przyczepić, przez 3 miesiące użytkowania nic się z nim nie dzieje zero ścinki wszystko przejrzyste za***iste, najlepszy telefon świata Następny tez będzie Xiaomi ale pewnie coś z MI 5 albo 6 jak już będzie Edytowane 1 Września 2016 przez HemuS666
pawel924 Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 26 minut temu, HemuS666 napisał: zawsze brałem same Samsungi aż do 3 miesięcy wstecz jak chciałem kupić bardzo wydajny telefonik do 1000zł i padło na xiaomi redmi note 3 Pro , za***isty telefon nie mogę do niczego się przyczepić, przez 3 miesiące użytkowania nic się z nim nie dzieje zero ścinki wszystko przejrzyste za***iste, najlepszy telefon świata Następny tez będzie Xiaomi ale pewnie coś z MI 5 albo 6 jak już będzie ja także jestem zadowolony, mój poprzednik to sgs4. Ale jedyne co mi nie pasuje w tym telefonie to aparat.
Rekomendowane odpowiedzi