Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam , zastanawiam się nad kuponem XIAOMI REDMI NOTE 3 pro i mam pytanie dotyczące tego telefonu. 

Słyszałem że na Ibuygo.pl wgrywają polskie oprogramowanie czyli sklep play,język polski i ogólnie wszystko. Czy trzeba do nich napisać czy oni sami to wgrywają wnioskując po IP klienta?

Edytowane przez rybcia025
Opublikowano

Gdziekolwiek gdzie kupisz telefon z romem Global będziesz miał język polski. Apki googla to standard w xiaomi

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.

Temat przenoszę do działu Redmi Note 3 Pro, na przyszłość pisz w odpowiednim dziale.

Opublikowano
3 godziny temu, rybcia025 napisał:

Witam , zastanawiam się nad kuponem XIAOMI REDMI NOTE 3 pro i mam pytanie dotyczące tego telefonu. 

Słyszałem że na Ibuygo.pl wgrywają polskie oprogramowanie czyli sklep play,język polski i ogólnie wszystko. Czy trzeba do nich napisać czy oni sami to wgrywają wnioskując po IP klienta?

Ja kupowałem z tej stronki SklepXiaomi dwa dni i telefonik był u mnie ;) wszystko po polskiemu jest :D polecam dobrać sobie od razu ładne etui gumowe najlepiej, świetnie dopasowane :P

Opublikowano
20 godzin temu, rybcia025 napisał:

HemuS666 a masz gwarancje może?

mam gwarancje , tylko że na 12 miechów, :P nie wiem może można przedłużyć za dopłatą, ja nie patrzyłem

Opublikowano (edytowane)

sam używałem wcześniej samsunga galaxy s5, przejście na xiaomi to cud <3 mam go od dziś, ale wszystko działa lepiej niż na tym touchwizie biedackim ;) warto zakupić, szczególnie że cena jest niska a wydajność na tym samym poziomie, jak nie na większym niż modele z droższej półki samsunga/lg :) kupuj śmiało, ja pewnie dziś wezmę się za tłumaczenie wszystkich poradników z angielskiego na polski, dla osób które słabo ogarniają angielski

Edytowane przez kapiS
Opublikowano (edytowane)

21 minut temu, rybcia025 napisał:

A jak telefonik ogólnie się sprawuje?

zawsze brałem same Samsungi aż do 3 miesięcy wstecz jak chciałem kupić bardzo wydajny telefonik do 1000zł i padło na xiaomi redmi note 3 Pro , za***isty telefon nie mogę do niczego się przyczepić, przez 3 miesiące użytkowania nic się z nim nie dzieje zero ścinki wszystko przejrzyste za***iste, najlepszy telefon świata :P Następny tez będzie Xiaomi ale pewnie coś z MI 5 albo 6 jak już będzie :P

Edytowane przez HemuS666
Opublikowano
26 minut temu, HemuS666 napisał:

zawsze brałem same Samsungi aż do 3 miesięcy wstecz jak chciałem kupić bardzo wydajny telefonik do 1000zł i padło na xiaomi redmi note 3 Pro , za***isty telefon nie mogę do niczego się przyczepić, przez 3 miesiące użytkowania nic się z nim nie dzieje zero ścinki wszystko przejrzyste za***iste, najlepszy telefon świata :P Następny tez będzie Xiaomi ale pewnie coś z MI 5 albo 6 jak już będzie :P

ja także jestem zadowolony, mój poprzednik to sgs4. Ale jedyne co mi nie pasuje w tym telefonie to aparat.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...