Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będzie działać, ale moim zdaniem płacić tyle za coś co ma procesor mtk to samobójstwo. Zastanów się lepiej nad redmi Note 3 pro :-).

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Będzie działać, ale moim zdaniem płacić tyle za coś co ma procesor mtk to samobójstwo. Zastanów się lepiej nad redmi Note 3 pro :-).

Tyle to ile? 2/16 będzie kosztować u resellerow pewnie z 170$, pokaż mi dostępny dla Nas inny smartfon z x20 za tą kasę? To jest świetny procek, ustępuje sd820, ale jest jednak wydajniejszy niż sd650 i 652

Tyle to ile? 2/16 będzie kosztować u resellerow pewnie z 170$, pokaż mi dostępny dla Nas inny smartfon z x20 za tą kasę? To jest świetny procek, ustępuje sd820, ale jest jednak wydajniejszy niż sd650 i 652

Opublikowano

Panowie jeszcze dla pewności sprawdźcie w linku częstotliwości i potwierdzić proszę czy będzie działać u naszych operatorów. Chciałbym go zamówić na prezent Pozdrawiam

Wysłane z mojego Moto G (4) przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Będzie działać bez problemu, kiedy urodziny ma osoba której chcesz go kupić? Bo wiesz że może być on dostępny w tym sklepie za miesiąc np. Pytałeś o ta kwestię w tym sklepie?

Opublikowano
1 godzinę temu, tpawel napisał:

Wydajność to nie wszystko... 

Opublikowano

To cala specyfika serii redmi, wydajnosciowo więcej niż średnia, a reszta przeciętna.

No tak... Przeciętne wykonanie, praca na baterii, audio i wyświetlacz. Nie wiem kto kupuje urządzania z serii Redmi 😜

A tak na serio to telefon jest całkiem spoko. Tylko jestem ciekaw jak będzie trzymać na jednym ładowaniu względem Redmi Note 3 Pro....

Opublikowano

Bateria akurat jest dużo ponad przeciętną, x20 w Redmi pro działa dłużej niż snap 650 w rn3 pro. Kto kupuje? A kto kupuje telefony ok 150$? Większość. Trzeba iść na kompromisy

Opublikowano
Bateria akurat jest dużo ponad przeciętną, x20 w Redmi pro działa dłużej niż snap 650 w rn3 pro. Kto kupuje? A kto kupuje telefony ok 150$? Większość. Trzeba iść na kompromisy

To był sarkazm 😜 Sam mam Redmi Note 3 Pro.

• Like 1
Opublikowano
Ale to nie jest ten sam sensor bo w w Redmi note 3 pro jest s5k3p3 i ma 16mpx

I myślisz że ten z końcówką l3 będzie dużo dużo lepszy? Ja wątpię, wciąż będzie najwyżej średni

Wysłane z mojego Redmi Note 3 Pro przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

To nie lepiej poczekać na Redmi Note 4 PRO czy tam PRIME ( nie wiem czy to jakaś różnica) ? Tu jest artykuł o http://mobilesreview.co.in/xiaomi-redmi-note-4-prime-price-release-date-specifications.html i nie wiem czy dobrze przeczytałem ale czy będzie miał 4GB Ram ?

Na allegro znalazłem Xiaomi redmi note 4 pro ;d http://allegro.pl/xiaomi-redmi-note-4-pro-64gb-lte-2xsim-metal-3xkol-i6445245377.html

Edytowane przez Joker99
Opublikowano
9 godzin temu, Joker99 napisał:

To nie lepiej poczekać na Redmi Note 4 PRO czy tam PRIME ( nie wiem czy to jakaś różnica) ?

Zwykle (nie zawsze) było tak, że Prime oznaczało tylko więcej pamięci (więc oczywiście ten sam ROM się instalowało), a PRO to już mógł być całkiem inny telefon, z innym procesorem itp...

• Like 1
Opublikowano

Wydaje mi się że te całe pro i prime wymyślili sprzedawcy (którzy sami się gubili czasem w tych nazwach), żeby zrobić jakieś rozróżnienie modeli, bo na pudełkach tego pro czy prime raczej nie zobaczysz, więc ja tam wolę zerknąć w specyfikację mimo wszystko

Wysłane z Redmi Note 3 Pro

• Like 1
Opublikowano

Opłaca się teraz kupić tego Note 3 PRO czy poczekać na Note 4 PRO (w ogóle wie ktoś kiedy będzie premiera ;d ?) bo w sumie to już sam nie wieem ;/

Opublikowano

A ten Xiaomi redmi 4 dużo się różni od xiaomi redmi note 3 PRO :D  ? I czy warto czekać,bo jak w note 4 pro będzie tylko więcej pamięci to nie wiem czy jest sens ;/

Opublikowano (edytowane)

Ja jestem ciekawe czy Majster Pirzu.planuje recenzję Redmi Note 4/4 Pro. Bo zastanawiam się nad przesiadką z mojego Mi4.

Edytowane przez dk.88
Opublikowano (edytowane)

Raczcie, proszę, pisać człon "Redmi" a nie tylko Note / Note Pro, bo to się za jakiś czas będzie mieszać z nazwami linii Mi Note...]

Wątek rozdzielono, więc ten post jest do usunięcia. DZIĘKI!

Edytowane przez latet
  • Like 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

CZyli nie opłaca się brać redmi note 4?

Dla mnie ma o wiele lepszy wygląd niż redmi note 3 pro bo w 4 wzieli sie za ranty i tak troche przypomina mi HTC. A 3 pro wcale mi sie nie podoba :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...